Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs practic de design interior

0

Nicăieri nu e mai bine ca acasă, iar dacă nu ești chiar convins că-i așa, avem o idee pentru tine! Vino la Cursul practic de Design interior pe care Raluca Mocanu îl susține la Fundația Calea Victoriei în perioada 2-6 septembrie, zilnic, de la 19.00.

Află cum poți să-ți amenajezi casa așa cum îți dorești: să fie un loc frumos, care să vorbească despre tine și lucrurile care-ți plac, care să-ți ofere liniște și inspirație. Un buget generos pentru cumpărarea mobilierului și finisaje e un punct excelent de pornire, dar nu garantează neapărat succesul operațiunii.

La curs vezi cum se lucrează pe un releveu și cum se face un mood board care chiar te ajută să iei deciziile potrivite. Mai mult, înveți să evaluezi funcționalitatea unui spațiu, să eviți aglomerarea locurilor de trecere, să alegi exact tipul de mobilier de care ai nevoie, în funcție de preferințele și stilul tău de viață.

Uite ce cuprind, concret, cele 5 întâlniri ale cursului de design interior:

Întâlnirile 1 şi 2: Ce este un concept în designul interior. Studii de caz. Concepi un mood board cu imaginile favorite. Prin cuvinte cheie, scurte texte şi documentare adiţională înveți cum să selectezi şi să armonizezi ceea ce instinctiv ştii că îți place cu ceea ce raţional crezi că ar trebui să îți placă.

Întâlnirea 3: Proiectezi interiorul: releveul, împărţirea spaţiului în zone funcţionale, zone de tranziţie şi zone de relaţie cu exteriorul. Înveți să echilibrezi conceptul propriu din mood board cu limitările date de spaţiile de locuire contemporane.

Întâlnirea 4: Personalizezi spaţiul: exerciţiu de amenajare a unei camere prin care transferi ideile din mood board în forme, culori şi materialităţi adecvate funcţiei spaţiale.

Întâlnirea 5: Iluminarea interioară: scheme de iluminare în funcţie de personalitate şi spaţiu, calitatea luminii şi impactul ei asupra culorilor. Finalizăm proiectul camerei şi aplicăm cel puţin două scheme de iluminare pentru a evalua comparativ impactul lor.

Te-ai hotărât? Înscrie-te din timp pe contact@victoriei.ro, locurile sunt limitate. Taxa de participare este de 500 de lei. Cele cinci întâlniri (2-6 septembrie) au loc seara, de la 19.00 la 21.00, la sediul Fundației Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti nr. 47, et. 1, București.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.