Curs gratuit de vorbit in public pentru tinerii intre 17-23 ani

0

Public Speaking Support Group impreuna cu Tineret in Actiune te invita sa iti dezvolti abilitatile de vorbit in public intr-un curs gratuit dedicat tinerilor intre 17 si 23 de ani. Cursul se va desfasura in perioada noiembrie-decembrie 2011 în Bucureşti.

Pentru a ajunge un bun vorbitor in public ai nevoie de notiunile de baza si de practica. La acest curs vei afla idei utile referitoare la vorbitul in public si le vei aplica in speech-urile tale. La acest curs:

–          vei invata sa te prezinti

–          vei invata sa iti sustii punctul de vedere

–          experimenta diferite modalitati de vorbit in public

–          vei cunoaste alti tineri interesati de dezvoltarea lor personala

–          vei avea posibilitatea sa vorbesti despre pasiunile tale

–          iti vei dezvolta o abilitate care iti va folosi atat in relatiile cu ceilalti, cat si la angajare

Cursul cuprinde 6 intalniri saptamanale, timp de doua ore. In cadrul intalnirilor vom avea elemente de teorie, exercitii, aplicatii si speech-uri ale participantilor.

Daca ai intre 17 si 23 de ani te asteptam sa te inscrii aici: http://tinyurl.com/PSSGcurs

Pe baza raspunsurilor vom selecta 12 tineri. Cursul va incepe in Bucuresti a doua saptamana din noiembrie 2011, data, ora si locul vor fi comunicate celor selectati. Nu va exista nici un cost din partea participantilor. Proiectul este finantat de Comisia Europeana, programul Tineret in Actiune, prin actiunea 1.2 „Initiative ale tinerilor”.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează