Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs gratuit de „Manager de proiect” pentru femeile din ONG-uri

0

Investeşte în oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.3. „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”
Proiect „Șanse Egale pentru Femei Active – S.E.F.A.” POSDRU/152/6.3/G/131707

Curs gratuit de “Manager de proiect” pentru femeile din ONG-uri

Femeile cu studii superioare din Bucureşti şi judeţul Ilfov, personal al societăţii civile, au şansa să participe la cursul gratuit de “Manager de proiect”, susţinut în cadrul proiectului “Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”.

Cursul oferă resurse valoroase bazate pe experienţă şi competenţe de scriere, coordonare, monitorizare şi raportare, precum şi tips & tricks pentru implementarea cu succes a proiectelor.

Cursul de Manager de proiect” se va desfăşura în zilele de 30/31.10.2015, 01.11.2015, 7/8.11.2015 în Bucureşti şi se adresează femeilor personal al societăţii civile din Bucureşti si judeţul Ilfov, absolvente de studii superioare.

Acte necesare petru înscriere:
Copie C.I
Copie certificat de naştere
Copie diplomă de studii (minim facultate)
Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia absolventele vor primi o diplomă de “Manager de Proiect”, recunoscută atât la nivel naţional cât şi în Uniunea Europeană. Cursul este acreditat ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Proiectul „Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”,este derulat de Asociaţia Romano ButiQ în parteneriat cu K Consulting Management and Coordination (KCMC) şi Centrul de Dezvoltare Curriculară şi Studii de Gen: FILIA. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru înscrieri şi orice informaţii suplimentare legate de curs, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@romanobutiq.ro sau la numărul de telefon 0734 800 285, persoană de contact: Nicoleta Cristina Ghiţă.

Locuri disponibile: 15.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.