Curs gratuit de limba română pentru străinii din București

0

Școala de limba română ROLANG, specializată în predarea limbii române ca limbă străină, organizează luni, 4 martie 2013 un curs gratuit pentru nivel începător cu durata de o oră și jumătate. Cursul se adresează străinilor rezidenți în București care doresc să învețe limba română și are loc la ora 18:30 la sediul școlii (blv. Dacia nr. 51). 

Toate informațiile despre acest eveniment pot fi citite la linkul: rolang.ro/free-Romanian-class

Școala ROLANG organizează un număr de 7 cursuri gratuite în fiecare an. Cei interesați de modulele plătite se pot înscrie la cursuri oricând și pot consulta la linkul de mai jos programul cursurilor în anul 2013: rolang.ro/Romanian-class-course
Sigla_Rolang_120x32ROLANG este o școală din București, specializată în predarea limbii române ca limbă străină. Are propriile materiale de curs (manualul „Limba română pentru străini” de Mona Moldoveanu Pologea) și un număr variat de programe lingvistice: cursuri la clasă, individuale și online pentru toate nivelurile de limba română: începător, intermediar și avansat. Este singura școală privată din România membră a „European Language Council”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează