Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de vara: Stil vestimentar feminin (28 iulie – 1 august)

0

Vrei sa te bucuri de increderea oferita de hainele care ti se potrivesc perfect? Fundatia Calea Victoriei te invita sa afli cum sa-ti construiesti o tinuta armonioasa si echilibrata la Cursul de vara: Stil vestimentar feminin (28 iulie – 1 august), sustinut de Raluca Dobrovolschi, consultant de stil si imagine.

Veti afla cum sa va cunoasteti propriul corp si cum sa traduceti stilul vostru de viata, rolurile profesionale si personale, in alegerile vestimentare pe care le faceti.

stil vestimentar feminin

Fiecare participanta va identifica tipul de silueta care o caracterizeaza si stilul vestimentar care i s-ar potrivi. In plus, veti primi sfaturi despre cum sa alegeti accesoriile adecvate pentru diferite tinute si cum sa descifrati codurile vestimentare, de la White Tie la casual.

Atelierul de stil vestimentar feminin este structurat in cinci sedinte:

1) Tipuri de siluete si proportii.
Exercitiu practic: evaluarea metrica si incadrarea participantelor in tipologiile de siluete si proportiile specifice.

2)Accesoriile.
Alegerea colierelor in functie de forma decolteului, a cerceilor in functie de forma fetei, a posetei in functie de silueta etc.

3) Compatibilitatea intre culorile personale (nuantele fizionomiei, parului, ochilor) si cele ale hainelor pe care le purtam.

4) A face cumparaturi in mod inteligent: care sunt piesele clasice din garderoba, cat cheltuim pe ele si cat pe tendintele sezoniere. Modalitati de a aprecia daca o piesa vestimentara „merita banii”.

5) Descifrarea codurilor vestimentare (de la White Tie la casual) si descoperirea stilului propriu.

Lector: Raluca Dobrovolschi

Data incepere: 28 iulie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa zilnica: luni-vineri, 28 iulie – 1 august

Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1  (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.