Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de Protocol si Bune Maniere

0

Curs de Protocol si Bune Maniere

 

„Protocolul” se refera la respectul manifestat fata de valorile individuale in detrimentul consumerismului promovat de teoria globalizarii. Unii il numim „respect de sine”, altii il numim „sapte ani de acasa” sau „bune maniere”.

Cati dintre noi stim Cum sa respectam valorile?

Putem sa oprim orice in lumea aceasta, mai putin o persoana care stie deja ce vrea. Daca ati sti dinainte cum sa procedati, nu v-ar fi mai simplu sa va descurcati?

Certitudinea locului de munca, la fel ca si promovarea in firma la care lucrati depind uneori de cat de puternica este maniera personala in care rezolvati toate taskurile.

Cunoasterea stratagemelor diplomatice va poate asigura o imagine personala de succes. Regulile de protocol dupa care s-au negociat politici internationale va pot asigura un networking profitabil dezvoltarii dumneavoastra ca individ si ca jucator in lumea afacerilor.

fundatia calea victoriei

Tematici:

1. Arta conversatiei:

Introducerea, Valorile si calea de la Networking la Corespondenta

2. Arta statutului:

Plasamete strategice la mese festive, sedinte, reuniuni sau conferinte. Ce i se cuvine statutului cel mai inalt.

Politica salutului.

3. Arta echilibrului:

De starile de fapt ale pionilor internationali depinde soarta natiunilor. Starea de normalitate asigura in toate cazurile succesul. Aflam cum o dobanditi.

4. Arta cadourilor:

Este foarte important sa faci cadoul potrivit persoanei potrivite. E calul troian, sau e o solie de pace? E un instrument de seductie sau e cea mai mare insulta?

5. Arta strategiilor:

Aflati cum se aplica diferenta dintre “imi doresc” si “vreau” in atingerea obiectivelor de imagine si mult mai mult decat atat.

6. Silueta, Atitudinea si Simtul umorului

Construiti-va cartea de vizita pe care o considerati potrivita obiectivelor dumneavoastra.

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 10 Aprilie 2013 ; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 6 ; Frecventa: saptamanal, miercuri

Varsta Minima: 15

Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron

Loc: str. Popa Soare 40, et. 1 (harta)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

[ vezi toate atelierele ]

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.