Curs de marketing online pentru startup-uri și IMM-uri

0

În data de 21 februarie 2014, Daniel Matei organizează în București un curs de marketing online dedicat antreprenorilor și managerilor de IMM-uri.

Daniel Matei

„Am cunoscut în ultimii ani mulți antreprenori și manageri de afaceri mici care se luptă să atragă mai mulți clienți pentru afacerile lor. Mulți dintre ei nu au timp să se pună la curent cu ultimele informații din domeniu, iar la sfârșitul lunii nu au rezultatele sperate și rămân cu impresii greșite despre marketingul online. Pentru ei am dezvoltat acest curs practic de o zi ce oferă atât o imagine de ansamblu asupra unei strategii coerente de promovare online cât și tactici concrete ce îi vor ajuta să obțină rezultate concrete pentru afacerile lor.” a declarat Daniel Matei, organizatorul cursului.

Ce vor învăța participanții la acest curs de marketing online?

  • să facă o analiză a situației curente a prezenței online pe care afacerea lor o are
  • cum să își setezi corect obiectivele campaniilor de marketing online
  • ce informații trebuie să conțină website-ul unei companii?
  • cum să planifice un mix eficient între social media, SEO, reclame cu plata la click, bannere online, e-mail marketing
  • să elaboreze strategia de social media și să dezvolte un calendar editorial pentru rețelele sociale
  • cum să seteze campanii de Facebook Ads și Google Ads
  • sfaturi practice pentru promovarea prin newsletter
  • să evalueze rezultatele campaniilor și să optimizeze în consecință

Detalii despre curs și ultimele 2 locuri sunt disponibile pe pagina de internet a cursului matei.biz/cursuri-marketing-online

Despre organizator

Daniel Matei este un marketer online cu experiență de vânzări care utilizează cunoștințele acumulate până acum pentru a ajuta afaceri precum a ta să își seteze corect obiectivele de comunicare, promovare și vânzare online! Printre brandurile cu care a lucrat până acum se numără Impact Hub Bucharest, Ateliere Fără Frontiere, Biciclop, Impact Hub Global, roPot, FM Logistic și Gebruder Weiss.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează