Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de grafica computerizata si utilizare programe de prelucrare vectoriala si foto – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invita mamele din Bucuresti, dar si orice participant interesat, pe 7 mai, la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri – Cursul pilot de grafica computerizata si utilizare programe de prelucrare vectoriala si foto pentru incepatori, alaturi de Daniel Prank, Senior Graphic Designer. Cursul se va desfasura timp de o luna, in fiecare duminica, intre 7 – 28 mai 2017, la restaurantul  La Bordei (Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall – intrare Sfera, Bucuresti).

Afis Grafica

Acest curs este unul pregatitor in vederea obtinerii de cunostinte necesare de editare foto si text pentru creare de continut aferent realizarii paginilor web (site-uri personale, etc.) si un curs de creare pagini web va urma din toamna. 

Participantii se pot inscrie la contact@wahm.ro, in limita a sase locuri, in fie la grupa din intervalul orar 9:00 – 11:00, fie la cea programata intre 11:30 – 13:30 iar costul cursului este de 400 lei.

Despre Daniel Prank:

Pasionat de scris, a terminat facultatea de jurnalism, sectia de comunicare in publicitate, iar in anii ’90, a practicat jurnalismul de stiri la redactii de ziar si tabloide.

Dupa cativa ani, a plecat in Spania, unde a urmat cursurile Scolii Superioare de Arta din Valencia, sectia de design si grafica si, de mai bine de 15 ani, lucreaza in domeniul publicitar, la agentii multinationale, nationale sau buticuri de creatie.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.