Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de fotografie urbană pentru începători

0

curs fotografie incepatori

Sâmbăta aceasta, pe 18 martie, de la 11.00, Fundația Calea Victoriei reia Cursul de fotografie urbană pentru începători, la care ai ocazia să ”ieși la poze” însoțit de un fotograf profesionist, gata să împartă cu tine ceea ce cunoaște.

Este un curs de bază pentru cei ce vor să învețe cum se reglează și ce înseamnă timpul de expunere, diafragma, balansul de alb și alte noțiuni tehnice. Primești însă și informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină și compoziție.

”Informaţiile pe care le predau le transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune Valentin Boboc, lectorul cursului
Participanţii primesc “teme” – fotografii pe care le vor aduce la ultimele două sedinţe de curs, pentru a fi analizate şi discutate.

Așa că, dacă îţi place să observi, descoperi, surprinzi colţuri neobişnuite, momente din viaţa de zi cu zi, să explorezi locuri noi sau să te joci cu alăturări noi, expresii diverse, emoţii, Valentin Boboc și colegii de curs te așteaptă să descoperiți împreună orașul prin lentila fotografică.

Cele patru întâlniri au loc sâmbăta, de la 11.00, la sediul Fundației Calea Victoriei. Ca să participi la curs trebuie să faci înscrierea pe contact@victoriei.ro și să achiți taxa de participare menționată pe site: www.victoriei.ro.

Lector: Valentin Boboc
Dată începere: 18 Martie 2017, Oră curs: 11:00
Număr ateliere: 4, Tip: Practic

Vârstă Minimă: 16 ani
Cost: 275 ron (total pentru 4 întâlniri/ 10 ore), Cost redus (studenti, pensionari): 250 ron (total pentru 4 întâlniri/ 10 ore)
Loc: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1; București

foto Valentin Boboc

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.