Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de editare foto și îmbunătățire a fotografiilor de produs – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) continuă pe 29 aprilie seria de evenimentele utile pentru mamele antreprenoare și freelanceri cu Cursul de editare și îmbunătățire a fotografiilor de produs, alături de fotograful Cristina Tomani. Cursul se va desfășura între orele 17:00 – 19:00, la restaurantul La Bordei (Cotroceni Business Center, intersecție Vasile Milea cu intrare Fruntaș Mihai Anghel, lângă AFI Palace Cotroceni Mall – intrare Sfera, București).

Afis fotografie de produs Cristina Tomani

Participantele sunt rugate să își aducă propriul laptop și aparat foto (opțional) iar printre aspectele acoperite în cadrul cursului se numără: necesarul de instrumente pentru fotografia de produs, cum se folosește lumina, care sunt expunerea corectă, unghiul de fotografiere potrivit și culorile complementare, care este cel mai potrivit fundal și cum se folosesc luminile de studio și cortul dar și noțiuni de bază despre editarea fotografiilor.

Costul cursului este de 55 de lei iar înscrierile pentru cursul de fotografie de produs și editare foto se fac pe loredana.onilov@wahm.ro.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.