Curs de Branding personal

0

„Suntem fiecare CEO pentru propria companie: Eu Inc. Pentru a fi astazi in business, cel mai important job al nostru este sa fim marketeri pentru brand-ul numit “Eu”.  –Tom Peters

branding personal

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de miercuri, 19 noiembrie, ora 19:00, la Cursul de Branding personal sustinut de Anca Maria Banita, specialist in comunicare si PR.

Un brand personal puternic si autentic te ajuta sa devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun, te diferentiaza si te poate pozitiona ca un expert pe nisa ta. Intr-o lume aglomerata si foarte zgomotoasa, branding-ul personal te ajuta sa-ti gasesti propria voce si sa-ti atingi obiectivele de cariera si de business.

Ce lucruri faci atat de bine incat oamenii te platesc pentru asta? Care sunt pasiunile tale? Ce te face unic si recognoscibil in orice moment de catre prietenii tai, clientii tai, partenerii tai de afaceri? Cum pui toate aceste lucruri sub o forma coerenta si de impact? Ce canale poti folosi ca sa te faci auzit si ascultat?

Vom descoperi impreuna toate aceste lucruri in cadrul atelierului de Branding Personal.

Atelierul este potrivit pentru tine daca:

–          Esti la inceput de cariera si vrei sa te promovezi in randul potentialilor angajatori

–          Vrei sa afli mai multe despre cum te poti promova in domeniul in care activezi deja, pentru a obtine mai multi clienti sau pentru a deveni mai cunoscut in comunitatea de business

–          Esti antreprenor, iar un brand personal puternic te poate ajuta si sa-ti promovezi afacerea

–          Lucrezi sau doresti sa incepi o cariera in domeniul comunicarii, PR-ul personal fiind o nisa extrem de interesanta si provocatoare, in plina dezvoltare in Romani

Pe parcursul atelierelor, vei lucra la propriul plan de branding personal, gata de pus in aplicare la finalul cursului.

Lector:  Anca Maria Banita

Data incepere: 19 noiembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, miercuri

Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.