Curs de autocunoastere si armonizare / Solisis Bucuresti

0

Centrul SOLISIS va invita din 3 aprilie, la ora 19 la un nou Curs de autocunoastere si armonizare

999935_573310176091995_304434277_n

Cursul este pentru tine, daca vrei să te cunosti, să cunoști linistea emotionala, echilibrul si intelegerea dincolo de cum par lucrurile. Intelegem că suntem mai mult decat corpul fizic si cum sa ne vindecam emotiile, gandurile care ne creeaza dezechilibru.

Suntem alchimistii propriei energii.
Indiferent daca facem acest lucru constient sau nu. Ne propunem sa fim constienti de acest proces, constienti de gandurile, emotiile pe care le generam si consecintele lor asupra noastra. Buna noastra stare, vitalitatea noastra, fizica, mentala si emotionala sunt in stransa legatura cu ceea ce noi insine cream, emitem…adica gindurile pe care
le nutrim pentru persoanele din jur (frumoasa limba romana exprima exact asta nutrim=hranim), emotiile pe care le generam ( bucurie, iubire sau frustrare si suparare) si cuvintele pe care le pronuntam ( daca ele vin din iubire sau frica).

Toate acestea sunt energii. Fiecare stare pe care o traiesti nu e altceva decat o energie pe care o emiti.

Pierdem energie in momentul in care manifestam ceva care e in dizarmonie cu legile divine din univers. Acest lucru il putem recunoaste in momenul in care avem stari emotionale dureroase sau neplacute, ganduri de atac, agresive sau o stare de sanatate cu probleme. Intr-un cuvant orice nu se incadreaza in starea divina de Pace.

Vestea buna e ca asa cum noi am creat aceasta dizarmonie in noi, asa tot noi putem crea opusul, Armonia, Pacea in ganduri si simtiri…o stare buna, armonioasa, in Lumina ca un fiu intreg de Dumnezeu care esti.

Invatam in curs sa fim constienti de asta. Constienti de energia pe care o emitem si constienti de energia pe care o receptam.

Acest lucru se realizeaza prin intermediul chakrelor care sunt niste statii de receptie si emisie a energiei care in fiecare clipa ajunge la noi si pleaca de la noi.

Cele 7 chakre, centrii energetici sunt portile noastre spre sinele spiritual. Intelegand cum functioneaza acesti centrii putem lucra cu ei pentru a ne readuce corpul, mintea si emotiile in armonie cu adevarata noastra natura. In curs constientizam emotiile si gandurile corespunzatoare fiecarui centru energetic si invatam cum sa le vindecam.

logo solisisMai mult aici.
Durata: 7 saptamani, o data/saptamana, cate 2 ore/sesiune
Data de incepere: 3 aprilie, ora 19
Unde: Bucuresti, zona Marriott, http://www.solisis.org/contact.html

Inscrieri la: office@solisis.org sau la telefon 0747540982 (pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon)
Detalii: www.solisis.org
SOLISIS, Centru de dezvoltare personala si spirituala
www.solisis.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează