Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de autocunoaştere şi armonizare / din 12 februarie

0

Centrul SOLISIS va invita din 12 feb, la ora 17 la un nou Curs de autocunoastere si armonizare

Cursul este pentru tine, daca vrei să te cunosti, să cunoști linistea emotionala, echilibrul si intelegerea dincolo de cum par lucrurile. Intelegem că suntem mai mult decat corpul fizic si cum sa ne vindecam emotiile, gandurile care ne creeaza dezechilibru.

logo solisisSuntem alchimistii propriei energii.

Indiferent daca facem acest lucru constient sau nu. Ne propunem sa fim constienti de acest proces, constienti de gandurile, emotiile pe care le generam si consecintele lor asupra noastra. Buna noastra stare, vitalitatea noastra, fizica, mentala si emotionala sunt in stransa legatura cu ceea ce noi insine cream, emitem…adica gindurile pe care le nutrim pentru persoanele din jur (frumoasa limba romana exprima exact asta nutrim=hranim), emotiile pe care le generam ( bucurie, iubire sau frustrare si suparare) si cuvintele pe care le pronuntam ( daca ele vin din iubire sau frica).

Toate acestea sunt energii. Fiecare stare pe care o traiesti nu e altceva decat o energie pe care o emiti.

Pierdem energie in momentul in care manifestam ceva care e in dizarmonie cu legile divine din univers. Acest lucru il putem recunoaste in momenul in care avem stari emotionale dureroase sau neplacute, ganduri de atac, agresive sau o stare de sanatate cu probleme. Intr-un cuvant orice nu se incadreaza in starea divina de Pace. Vestea buna e ca asa cum noi am creat aceasta dizarmonie in noi, asa tot noi putem crea opusul, Armonia, Pacea in ganduri si simtiri…o stare buna, armonioasa, in Lumina ca un fiu intreg de Dumnezeu care esti.

Invatam in curs sa fim constienti de asta. Constienti de energia pe care o emitem si constienti de energia pe care o receptam. Acest lucru se realizeaza prin intermediul chakrelor care sunt niste statii de receptie si emisie a energiei care in fiecare clipa ajunge la noi si pleaca de la noi.

Cele 7 chakre, centrii energetici sunt portile noastre spre sinele spiritual. Intelegand cum functioneaza acesti centrii putem lucra cu ei pentru a ne readuce corpul, mintea si emotiile in armonie cu adevarata noastra natura. In curs constientizam emotiile si gandurile corespunzatoare fiecarui centru energetic si invatam cum sa le vindecam.

Mai mult aici: http://www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html

Durata: 7 saptamani, o data/saptamana, cate 2 ore/sesiune

Data de incepere: 12 februarie, ora 17

Unde: Bucuresti, zona Marriott, http://www.solisis.org/contact.html

Inscrieri la: office@solisis.org sau la telefon 0747540982 (pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon)

Detalii: www.solisis.org

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.