Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de Autocunoastere si Armonizare @Centrul SOLISIS, 2​0-22 noviembrie

0

​Program curs intensiv:

Vineri: 19-21 INTRARE LIBERA pentru a descoperi cursul
Sambata: 10-16 (cu o pauza de pranz)
Duminica: 10 – 13

Prima sesiune cu intrare libera

Cursul de Autocunoastere si Armonizare e un parcurs de purificare si de armonizare a emotiilor si gandurilor.

 Pe langa corpul nostru fizic avem si un corp emotional (format din totalitatea emotiilor noastre) si un corp mental (totalitatea gandurilor). Asa cum starea corpului fizic e influentata de lucrurile cu care il hranim, tot asa si corpul emotional si mental sunt influentate de emotiile si gandurile noastre. Dezechilibre apar cand le alimentam cu emotii sau ganduri negative, de frica, la adresa noastra sau a altora.
Orice energie care ne traverseaza ne afecteaza in primul rand pe noi insine si apoi mediul nostru…

Dand atentia catre emotii/ganduri ce vin din frica, asta duce la blocaje la nivel emotional, mental. Care in pot ajunge la nivel fizic. Aceste blocaje impiedica curgerea libera a energiei prin corpul nostru.logo solisisIn curs ni  se dau instrumentele cu care fiecare poate prin constientizare, intelegere si exercitii bioenergetice sa se aduca pe sine, la o stare de echilibru.Constientizarea faptului ca fiecare din noi are anumite dezechilibre pe plan emotional si mental este primul pas catre alegerea unei alternative care poate readuce practic la a fi si a manifesta alta energie decat cea care provine din frica.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 7 sedinte. Prima intalnire este gratuita ca sa va dea posibilitatea sa descoperiti cursul.

Plata se face in a 2-a sedinta (250 ron) si in a 4-a (250 ron).

Mai multe detalii aici: http://www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.