Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de autocunoaştere şi armonizare / 30 ianuarie 2014

0

Centrul SOLISIS va invita din 30 ianuarie, la Cursul de autocunoastere si armonizare.

logo solisisCursul este pentru tine, daca vrei să te cunosti, să cunoști linistea emotionala, echilibrul si intelegerea dincolo de cum par lucrurile.

Intelegem că suntem mai mult decat corpul fizic si cum sa ne vindecam emotiile, gandurile care ne creeaza dezechilibru.

Acest curs este pentru cei care cauta Sursa lor interna, Viata adevarata.

Pentru cei care vor sa se elibereze de umbrele care impiedica radiatia soarelui ( a luminii spiritului) sa patrunda in ei.

Pierdem energie in momentul in care manifestam ceva care e in dizarmonie cu legile divine din univers. Acest lucru il putem recunoaste in momenul in care avem stari emotionale dureroase sau neplacute, ganduri de atac, agresive sau o stare de sanatate cu probleme. Intr-un cuvant orice nu se incadreaza in starea divina de Pace.

Vestea buna e ca asa cum noi am creat aceasta dizarmonie in noi, asa tot noi putem crea opusul, Armonia, Pacea in ganduri si simtiri…o stare buna, armonioasa, in Lumina ca un fiu intreg de Dumnezeu care esti.

Invatam in curs sa fim constienti de asta. Constienti de energia pe care o emitem si constienti de energia pe care o receptam.

Acest lucru se realizeaza prin intermediul chakrelor care sunt niste statii de receptie si emisie a energiei care in fiecare clipa ajunge la noi si pleaca de la noi.

Mai multe detalii aici:
http://www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html

7 saptamani, in fiecare joi de la ora 19,cate 2 ore/sesiune

Data de incepere: 30 ianuarie

Unde: Bucuresti, zona Marriott, http://www.solisis.org/contact.html

Inscrieri la: office@solisis.org sau la telefon 0747540982
(pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon)

Detalii: www.solisis.org

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.