Curs „PR pentru non-profit” @ Asociatia Maia martie 2012

0

Asociația Maia din București lansează seria de cursuri de educație non-formală în domeniile comunicării și managementului creative.

Cursul „PR pentru non-profit” se adresează reprezentanților din organizațiile neguvernamentale care doresc să își folosească resursele interne eficient și sustenabil. Cursul se va axa pe instrumente si canale de comunicare, identificare și atingere beneficiari și publicuri țintă, bugete și strategii creative de comunicare. Studiile de caz pe proiecte reale și crearea de mini-planuri de comunicare pe proiectele derulate de participanți vor reprezenta punctele cheie ale cursului.

Cursul se desfășoară la București în zilele de 19 (luni) și 20 martie (marți) 2012, între orele 11.00 și 17.00, cu sprijinul și la sediul Romanian-American Foundation. Numărul de participanți va fi de 10. Trainer va fi Oana Ioniță, specialist comunicare și manager cultural.

Conținutul cursului este livrat pro-bono de către trainer.

Spațiul de desfășurare este oferit pro-bono de către Romanian-American Foundation.

Taxa de participare este de 10  (zece) lei / persoană și acoperă exclusiv protocolul (coffee&more).

Pentru înscriere vă rugăm trimiteți, până pe 10 martie 2012, pe adresa maia at asociatia-maia.ro:

-un CV cu poză

-chestionar completat (atașat sau descărcabil de la adresa http://www.asociatia-maia.ro/wp-content/uploads/2012/02/Chestionar-curs-PR-pentru-non-profit-martie-2012.doc )

 

Despre Asociația Maia http://www.asociatia-maia.ro/

Despre Romanian-American Foundation http://www.rafonline.org

Despre Oana Ioniță http://www.linkedin.com/in/oanaionita

—————————

Asociaţia Maia derulează proiecte în sectorul social și cultural, în diverse regiuni din România, răspunzând nevoilor identificate atât prin prin soluţii punctuale cât și inițiative pe termen lung, sustenabile. Asociația se axează pe două programe: programul de educație prin artă care presupune crearea de instrumente de educare continuă în diverse domenii artistice și programul de integrare socială presupune conceperea și demararea de proiecte sociale care să contribuie la dezvoltarea durabilă a unor grupuri sociale dezavantajate (educație continuă, reconversie profesională, sustenabilitatea profesionalizării în vederea obținerii și/sau menținerii unui loc de muncă).

www.asociatia-maia.ro

Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România. Lucrând alături de parteneri şi oganizaţiile care administrează programele RAF, Fundaţia poate să contribuie la cultivarea spiritului antreprenorial în cultura românească. Pentru RAF succesul înseamnă creştere economică, îmbunătăţirea continuă a educaţiei şi reducerea decalajului între oportunităţile de dezvoltare ale celor din mediul rural şi urban. 

www.rafonline.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează