Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs „PR pentru non-profit” @ Asociatia Maia martie 2012

0

Asociația Maia din București lansează seria de cursuri de educație non-formală în domeniile comunicării și managementului creative.

Cursul „PR pentru non-profit” se adresează reprezentanților din organizațiile neguvernamentale care doresc să își folosească resursele interne eficient și sustenabil. Cursul se va axa pe instrumente si canale de comunicare, identificare și atingere beneficiari și publicuri țintă, bugete și strategii creative de comunicare. Studiile de caz pe proiecte reale și crearea de mini-planuri de comunicare pe proiectele derulate de participanți vor reprezenta punctele cheie ale cursului.

Cursul se desfășoară la București în zilele de 19 (luni) și 20 martie (marți) 2012, între orele 11.00 și 17.00, cu sprijinul și la sediul Romanian-American Foundation. Numărul de participanți va fi de 10. Trainer va fi Oana Ioniță, specialist comunicare și manager cultural.

Conținutul cursului este livrat pro-bono de către trainer.

Spațiul de desfășurare este oferit pro-bono de către Romanian-American Foundation.

Taxa de participare este de 10  (zece) lei / persoană și acoperă exclusiv protocolul (coffee&more).

Pentru înscriere vă rugăm trimiteți, până pe 10 martie 2012, pe adresa maia at asociatia-maia.ro:

-un CV cu poză

-chestionar completat (atașat sau descărcabil de la adresa http://www.asociatia-maia.ro/wp-content/uploads/2012/02/Chestionar-curs-PR-pentru-non-profit-martie-2012.doc )

 

Despre Asociația Maia http://www.asociatia-maia.ro/

Despre Romanian-American Foundation http://www.rafonline.org

Despre Oana Ioniță http://www.linkedin.com/in/oanaionita

—————————

Asociaţia Maia derulează proiecte în sectorul social și cultural, în diverse regiuni din România, răspunzând nevoilor identificate atât prin prin soluţii punctuale cât și inițiative pe termen lung, sustenabile. Asociația se axează pe două programe: programul de educație prin artă care presupune crearea de instrumente de educare continuă în diverse domenii artistice și programul de integrare socială presupune conceperea și demararea de proiecte sociale care să contribuie la dezvoltarea durabilă a unor grupuri sociale dezavantajate (educație continuă, reconversie profesională, sustenabilitatea profesionalizării în vederea obținerii și/sau menținerii unui loc de muncă).

www.asociatia-maia.ro

Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România. Lucrând alături de parteneri şi oganizaţiile care administrează programele RAF, Fundaţia poate să contribuie la cultivarea spiritului antreprenorial în cultura românească. Pentru RAF succesul înseamnă creştere economică, îmbunătăţirea continuă a educaţiei şi reducerea decalajului între oportunităţile de dezvoltare ale celor din mediul rural şi urban. 

www.rafonline.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.