Cupa Liceelor la Tenis. Organizator – o eleva de 16 ani din Bucuresti

0

In perioada 13 -15 mai 2011, s-a desfasurat in Bucuresti, la terenurile de tenis ale Clubului As Politehnica, prima editie a turnelui Cupa Liceelor de Tenis. Turneul s-a adresat exclusiv liceenilor si a cuprins 2 categorii de varsta: 15-16 ani si 17-18 ani, fiind deschis atat jucatorilor legitimati la cluburi sportive precum si jucatorilor amatori.

Initiatoarea si organizatoarea acestui turneu de tenis este Teodora Busurca o eleva de 16 ani de la Colegiul National «Gheorghe Lazar» din Bucuresti, care s-a ocupat atat de contactarea federatiei si asociatiilor de tenis, de atragerea sponsorilor pentru obtinerea fondurilor necesare desfasurarii competitiei si premiilor, de popularizarea evenimentului prin postere afisate in aproape toate liceele din Bucuresti, precum si de imprimarea de tricouri, realizarea trofeelor si medaliilor.

Turneul s-a desfasurat sub patronajul Asociatiei Municipale de Tenis Bucuresti (AMT Bucuresti) si al Federatiei Romane de Tenis (FRT). Sponsori principali ai turneului au fost Farmaciile Dona si Orange. A doua editie a Cupei Liceelor de Tenis este planificata a se desfasura in Bucuresti, in aceasta toamna si se intentioneaza atragerea participantilor din toata tara si nu doar din Bucuresti.

In competitie s-au inscris 45 de jucatori, premiile totale fiind in valoare de 10,000 RON. Au fost premiati primii concurenti de la fiecare categorie de varsta, atat la masculin cat si la feminin. Premierea a fost efectuata de domnul Tiroiu Vasile de la Asociatia Municipala de Tenis Bucuresti si de asemeni la premiere au fost prezenti si reprezentanti ai Federatiei Romane de Tenis.

 

La grupa de varsta 15-16 ani, castigatorii au fost :

  • La masculin :

o    locul I : Auratei Adrian

o    locul II : Gheata Adrian

o    locul III : Cretu Tiberiu

o    locul IV : Ionescu Vlad

 

  • La feminin :

o    locul I : Trocan Andreea

o    locul II : Rainea Andreea

 

La categoria de varsta 17 – 18 ani castigatorii competitiei au fost :

  • La masculin :

o    locul I : Fifea Catalin

o    locul II : Ghenadie Popa

o    locul III : Baboian Armand

o    locul IV : Toma Andrei

 

  • La feminin :

o    locul I : Dan Nicoleta

o    locul II : Ducu Gabriela

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează