Cupa Academiei de Golf Demis Papillon se desfășoară la Clubul Diplomatic București în 25 septembrie 2016

0

Cupa Academiei de Golf Demis Papillon, ajunsă la cea de-a opta ediție, vine pentru prima dată în Romania, după ce primele 7 ediții au avut loc pe terenurile de golf din zona Balcic, în Bulgaria.

Competiția se va desfășura duminică, 25 septembrie 2016, pe terenul de golf de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău și vor participa jucători din mai multe țări împărțiți în două divizii pentru masculin, HCP (handicap) 0-18 și 19-36, o divizie pentru competiția feminină și o competiție pentru juniori.

demis-papillon

Mi-am dorit de mult să aduc competiția la București și acest lucru este posibil anul ăsta odată cu mutarea Academiei de Golf (DPGA) la terenul de golf de la Clubul Diplomatic. Astfel reînvie o tradiție de competiții veche de 93 de ani, pornită în 1923 atunci când a fost deschis terenul din golf din Herăstrău, la acel moment fiind unul dintre primele construite in Europa de Est,” a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf (DPGA).

Anul acesta turneul va avea 48 de jucători din România și mai multe țări europene, va fi pe bază de invitație și se va juca pe parcursul de 12 cupe. Intrarea va fi liberă pentru vizitatori și aceștia vor putea urmări competiția la cupa 1 și la cupa 6.

„Este visul meu sa pot da României jucători de golf de nivel înalt pentru circuitele europene și internaționale. Avem un parteneriat cu academia Gary Edwin Golf din Australia, la al cărei birou din Londra am trimis și vom trimite juniori pentru perfecționare sau pentru completarea studiilor. Mutarea academiei la București este o oportunitate foarte bună pentru că orașul este foarte mare iar plasarea terenului permite un acces ușor la lecții pentru copii. Voi continua demersul de a face cunoscut jocul de golf din România pe care l-am pornit odată cu deschiderea academiei în urmă cu 7 ani,” a completat Demis Papillon.

Ultimele șapte ediții ale competiției au avut loc pe terenurile Tracian Cliffs și Lighthouse de lângă Balcic în Bulgaria și au strâns jucători din toate colțurile lumii, iar jucătorii români au avut o participare foarte bună și au reușit de mai multe ori să câștige sau să urce pe podium.

Programul competiției – ediția a 8-a a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon:

  • 30 – Înregistrarea participanților la competiție
  • 00 – Deschiderea competiției, divizia A HCP 0-18
  • 00 – Start pentru divizia B HCP 19 – 36
  • 00 – Start în competiția juniorilor
  • 00 – Gala de premiere

Anul acesta câștigătorul competiției va primi un pachet de 8 zile pentru două persoane în cabină cu balcon pe o croazieră în Marea Mediterană, premiu oferit de Croaziere.net.

Partenerii competiției din acest an care vor acoperi premiile dar și organizarea turneului alături de Academia de Golf Demis Papillon sunt BBTR, Crama Oprișor, Capra Nera, Croaziere.net și Parmafood.

Mai multe date legate de academia de golf Demis Papillon găsiți aici: http://www.demigolf.ro/

Mai multe detalii legate de activitatea Gary Edwin găsiți aici: garyedwin.com și lecții sau demonstrații aici: https://www.youtube.com/user/garyedwingolf/videos.

Despre Academia de Golf Demis Papillon  

Academia de Golf Demis Papillon este o organizaţie non-guvernamentală care militează pentru dezvoltarea şi popularizarea golfului în România. Demis Papillon a fondat în 2009 Academia și vizează pe termen scurt dezvoltarea jucătorilor de golf în Constanţa şi Bucureşti, urmărind, pe termen lung, creşterea şi formarea jucătorilor de golf din România, Bulgaria și Europa de Est. Din 2014, DPGA devine partener al cunoscutei școli de golf Gary Edwin din Australia, școală care are filiale deschise pe toate continentele lumii. Academia de Golf Demis Papillon a ajutat de la înființarea ei la formarea a peste 800 de jucători de golf, dintre care mai bine de jumătate sunt din România.
www.demigolf.ro

Despre Gary Edwin  Golf

Gary Edwin predă golf din 1961 și este recunoscut drept cel mai important antrenor din Australia, fiind recunoscut și prin distincția “Profesorul anului în PGA” în 2006. Elevii săi au adunat premii în valoare de 60 de milioane de dolari și au câștigat majoritate competițiilor importante și orice tururi profesioniste de golf.

http://www.garyedwin.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.