Cumpără în reţeaua Glazeon și poți să alegi cauza pe care vrei să o susții!

0

EvoMAG.ro este noul partener în Reţeaua Glazeon

Începând cu 22 aprilie 2013, magazinul online evoMAG.ro  face parte din reţeaua Glazeon. Cumpărătorii vor putea dona 1% din valoarea achiziţiei dacă adaugă cuvântul „Glazeon” la rubrica Încarcă Voucher/Tichet pe www.evomag.ro.  

Procentul de 1% se calculează în funcţie de valoarea produselor achiziţionate, în felul următor: pentru cumpărături  cu o  valoare cuprinsă între 100 şi 199 de lei va putea fi donat 1 leu, pentru cumpărături  cu o  valoare cuprinsă între 200 şi 299 de lei, vor putea fi donaţi 2 lei, pentru cumpărături  cu o  valoare cuprinsă între 300 şi 399 de lei, vor putea fi donaţi 3 lei etc. Pentru cumpărături mai mari de 1000 lei vor putea fi donaţi 10 lei.

Din reţeaua Glazeon mai fac parte urmatoarele localuri: High Life Bistro, Peru Bistro, Old Nick Pub, Coftale, Cafe Tabiet Lounge, Caffe Shop Tabiet dar şi artistul plastic Nectaria Radu, care donează 5% din valoarea tablourilor cumpărate din cadrul expoziţiei „Umbre Suspendate”. Fiecare cumpărător are ocazia să doneze 10% din nota de plată, dacă odată cu nota de plata cere şi cartonaşul Glazeon iar apoi introduce codul pe www.Glazeon.com.

Cauzele  de pe platforma Glazeon pe care utilizatorii le pot alege  sunt:  CROS-Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti, Tribul, ABC Antreprenori, Start me up- Akcees, Asociaţia pentru protecţia animalelor Robi,  Andrei Gligor pentru Inima Copiilor, Fundaţia Pact.

 evoMAG pasi glazeon cu poze (1)

Despre Glazeon:

Glazeon este o  platformă online prin care cauzele pot strânge mult mai uşor resurse pentru proiectele lor dar şi  primul start-up românesc susţinut de către Start-up Chile.  

Glazeon reprezintă modalitatea noastră de a schimba, de a face o diferenţă, de a le da oamenilor puterea de a-şi susţine cauza în care cred prin ceea ce cumpără; de a susţine şi încuraja asociaţiile şi ONG-urile să-şi îndeplinească misiunile mai repede, cu un impact mai mare.

Despre Glazeon şi evoMAG pe http://www.glazeon.com/brand/evomag .

Mai multe despre Glazeon pe www.Glazeon.com sau pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/Glazeon.

glazeon timeline

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează