Cumpara din Reteaua Glazeon si alege cauza pe care vrei sa o sustii!

0

Trattoria Buon Gusto se alatura misiunii Glazeon si le ofera clientilor posibilitatea de a dona 10% din consumatie catre cauza preferata. Restaurantul italian te invită să serveşti preparate specifice, toate pregătite din dragoste pentru bucătărie,  dar si sa donezi catre cauza preferata.

Pentru a putea dona trebuie sa ceri odata cu nota de plata si cartonasul Glazeon,  sa adaugi codul primit pe www.Glazeon.com si sa alegi cauza spre care vrei sa donezi.

E atat de simplu, iar pe tine nu te costa nimic in plus!

Cauzele  de pe platforma Glazeon pe care utilizatorii le pot alege  sunt:  CROS-Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti,Tribul,ABC Antreprenori, Start me up- Akcees, Asociaţia pentru protecţia animalelor Robi,  Andrei Gligor pentru Inima Copiilor,Fundaţia Pact,  PRIME Romania.

Din reţeaua Glazeon mai fac parte urmatoarii parteneri: High Life Bistro, Peru Bistro, Old Nick Pub, Coftale , Cafe Tabiet Lounge , Caffe Shop Tabiet, evoMAG.ro dar şi artistul plastic Nectaria Radu, care donează 5% din valoarea tablourilor cumpărate din cadrul expoziţiei „Umbre Suspendate”. Fiecare cumpărător are ocazia să doneze 10% din nota de plată, dacă odată cu nota de plata cere şi cartonaşul Glazeon iar apoi introduce codul pe www.Glazeon.com.

Glazeon reprezinta o modalitate de a schimba, de a sustine si incuraja asociatiile si ONG-urile sa-si indeplineasca misiunile mai repede, cu un impact mai mare; de a ajuta companiile sa se implice mai mult in comunitate, sa aiba o relatie mai umana cu clientii lor; de a le da oamenilor puterea de a-si sustine cauza in care cred prin ceea ce cumpara.

Mai multe despre Glazeon si Trattoria Buon Gusto

http://www.glazeon.com/brand/trattoriabuongusto

Urmariti-ne  pe  Facebook  si peEroare! Referinţă hyperlink incorectă..

Alegi zilnic! Fa-o sa merite!

 

trattoria buon gusto pasi glazeon

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează