Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cumpara din Reteaua Glazeon si alege cauza pe care vrei sa o sustii!

0

Trattoria Buon Gusto se alatura misiunii Glazeon si le ofera clientilor posibilitatea de a dona 10% din consumatie catre cauza preferata. Restaurantul italian te invită să serveşti preparate specifice, toate pregătite din dragoste pentru bucătărie,  dar si sa donezi catre cauza preferata.

Pentru a putea dona trebuie sa ceri odata cu nota de plata si cartonasul Glazeon,  sa adaugi codul primit pe www.Glazeon.com si sa alegi cauza spre care vrei sa donezi.

E atat de simplu, iar pe tine nu te costa nimic in plus!

Cauzele  de pe platforma Glazeon pe care utilizatorii le pot alege  sunt:  CROS-Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti,Tribul,ABC Antreprenori, Start me up- Akcees, Asociaţia pentru protecţia animalelor Robi,  Andrei Gligor pentru Inima Copiilor,Fundaţia Pact,  PRIME Romania.

Din reţeaua Glazeon mai fac parte urmatoarii parteneri: High Life Bistro, Peru Bistro, Old Nick Pub, Coftale , Cafe Tabiet Lounge , Caffe Shop Tabiet, evoMAG.ro dar şi artistul plastic Nectaria Radu, care donează 5% din valoarea tablourilor cumpărate din cadrul expoziţiei „Umbre Suspendate”. Fiecare cumpărător are ocazia să doneze 10% din nota de plată, dacă odată cu nota de plata cere şi cartonaşul Glazeon iar apoi introduce codul pe www.Glazeon.com.

Glazeon reprezinta o modalitate de a schimba, de a sustine si incuraja asociatiile si ONG-urile sa-si indeplineasca misiunile mai repede, cu un impact mai mare; de a ajuta companiile sa se implice mai mult in comunitate, sa aiba o relatie mai umana cu clientii lor; de a le da oamenilor puterea de a-si sustine cauza in care cred prin ceea ce cumpara.

Mai multe despre Glazeon si Trattoria Buon Gusto

http://www.glazeon.com/brand/trattoriabuongusto

Urmariti-ne  pe  Facebook  si peEroare! Referinţă hyperlink incorectă..

Alegi zilnic! Fa-o sa merite!

 

trattoria buon gusto pasi glazeon

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.