Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum te ferești de bolile cu transmitere sexuală?

0

Medicul ginecolog îți spune live pe www.planificaneprevazutul.ro, joi, pe 24 iulie, de la 19.30!

Bolile cu transmitere sexuală (BTS) afectează o mare parte din populație, cauzând de la disconfort și reacții pe termen scurt la probleme grave pe termen lung, inclusiv infertilitate. De multe ori, bolile cu transmitere sexuală sunt asimptomatice, putând fi prezente fără ca persoana care este bolnavă să știe acest lucru.

Capture 1

Cum ne ferim de BTS, care sunt simptomele acestora și care este tratamentul corect? Despre acestea și multe altele puteți afla joi, 24 iulie, de la ora 19.30 de la Dr. Mirela Popa, medic ginecolog, în cadrul întâlnirii online în direct, pe www.planificaneprevazutul.ro.

Cei care doresc să afle informații despre bolile cu transmitere sexuală și contracepție, îi pot adresa medicului întrebările lor, în regim anonimat, accesând link-ul http://www.planificaneprevazutul.ro/webinarii/ joi, la 19.30.

În plus, medicul specialist răspunde individual și la întrebările primite pe doctorul@planificaneprevazutul.ro. Până în acest moment, peste 1.000 de întrebări au primit răspuns personalizat de la specialistul Planifică Neprevăzutul!.

Despre www.planificaneprevazutul.ro:

Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS) a lansat campania „Planifică Neprevăzutul!” pentru o mai bună informare și educare a publicului în ceea ce privește contracepția orală de lungă durată și contracepția de urgență. Campania „Planifică Neprevăzutul!” a pornit de la rezultatele unui studiu realizat de compania globală de cercetare Millward Brown, cu sprijinul Gedeon-Richter Plc. Studiul a evidențiat faptul că multe românce nu folosesc contracepție sau, dacă o fac, preferă metodele cu risc crescut în ceea ce privește apariția unei sarcini nedorite (metoda calendarului, metoda retragerii și prezervativul).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.