Cum te ferești de bolile cu transmitere sexuală?

0

Medicul ginecolog îți spune live pe www.planificaneprevazutul.ro, joi, pe 24 iulie, de la 19.30!

Bolile cu transmitere sexuală (BTS) afectează o mare parte din populație, cauzând de la disconfort și reacții pe termen scurt la probleme grave pe termen lung, inclusiv infertilitate. De multe ori, bolile cu transmitere sexuală sunt asimptomatice, putând fi prezente fără ca persoana care este bolnavă să știe acest lucru.

Capture 1

Cum ne ferim de BTS, care sunt simptomele acestora și care este tratamentul corect? Despre acestea și multe altele puteți afla joi, 24 iulie, de la ora 19.30 de la Dr. Mirela Popa, medic ginecolog, în cadrul întâlnirii online în direct, pe www.planificaneprevazutul.ro.

Cei care doresc să afle informații despre bolile cu transmitere sexuală și contracepție, îi pot adresa medicului întrebările lor, în regim anonimat, accesând link-ul http://www.planificaneprevazutul.ro/webinarii/ joi, la 19.30.

În plus, medicul specialist răspunde individual și la întrebările primite pe doctorul@planificaneprevazutul.ro. Până în acest moment, peste 1.000 de întrebări au primit răspuns personalizat de la specialistul Planifică Neprevăzutul!.

Despre www.planificaneprevazutul.ro:

Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS) a lansat campania „Planifică Neprevăzutul!” pentru o mai bună informare și educare a publicului în ceea ce privește contracepția orală de lungă durată și contracepția de urgență. Campania „Planifică Neprevăzutul!” a pornit de la rezultatele unui studiu realizat de compania globală de cercetare Millward Brown, cu sprijinul Gedeon-Richter Plc. Studiul a evidențiat faptul că multe românce nu folosesc contracepție sau, dacă o fac, preferă metodele cu risc crescut în ceea ce privește apariția unei sarcini nedorite (metoda calendarului, metoda retragerii și prezervativul).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează