Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum te apuci de o campanie de crowdfunding? Do’s & Don’ts

0

Când ai o idee, prima provocare vine din a găsi resursele și în special banii ca să o pui în practică. Și toți suntem oameni cu multe idei, dar nu identificăm întotdeauna resursele.

Cum ar fi să existe o metodă prin care să strângi banii inițiali, să îți transformi ideea în realitate, să îi anunți și pe alții despre ceea ce vrei să faci și toate acestea cu niște costuri reduse?

Un răspuns poate fi să dezvolți o campanie de crowdfunding.

“Cum te apuci de o campanie de crowdfunding?” este un training dezvoltat pentru a împărtâși experiența acumulată în domeniu, pornind de la o listă clasică de întrebări:

Ce înseamnă să faci o campanie de crowdfunding?

– Care sunt platformele online potrivite?
– Care sunt elementele necesare într­-o campanie?
– Care sunt principiile pentru succesul unei campanii?

Atelierul este conceput pentru persoanele care sunt la început de drum în domeniul crowdfunding.

Motivația trainingului: fac parte din echipa care a înființat în 2013 platforma de crowfunding PotSiEu.ro și încă de atunci mi-am dat seama că există o necorelare între cum e perceput conceptul de a crea campanii de crowdfunding și realitatea de a pregăti, desfășura o astfel de campanie.

Așa că am construit un training, și din 2014 îl organizez cu periodicitate, atât în versiune open, cât și la cerere, în special pentru diverse grupuri de inițiativă sau ONG-uri.

FH2A0151

Target participanți:

– persoane care au auzit de concept, dar nu au investigat în profunzime, și doresc să afle dacă metoda se potriveste pentru proiectele lor;
– persoane care au idei variate, pe care „le țin la sertar” pentru că le lipsește o sursă de finanțare.

Promisiunea mea, după training:

Bifam ABC-ul despre ce înseamnă o campanie de crowdfunding, cui se potrivește și când e bine să o începi, care e nivelul de pregătire pentru a o desfășura. Împărtășesc câteva reguli, care respectate, cresc șansele de succes.

Trainingul este programat pe 20 iulie, în intervalul 18:30-21:30.

Participarea este posibilă după înscrierea și plata taxei de participare, până la data de 15 iulie.
Taxa de participare: 160 de lei.

Pentru două sau mai multe persoane participante din aceeași organizație se acordă un discount de 38%, taxa devenind 100 de lei de persoană.

Plata se face prin cont bancar, după înscriere.

Pentru înscriere e suficient să trimiți un email la adresa: catalina.azamfirei@gmail.com cu detalii pentru care dorești emiterea facturii.

Detaliile despre spațiul de desfășurare sunt oferite după înscriere.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.