Cum să îți finanțezi un proiect de educație prin crowdfunding, 7 august 2014

0

Vă invităm joi 7 august la o seară Training Café în care vom vorbi despre o metodă actuală prin care să transformați proiectele voastre de educație în realitate. Vom porni de la necesitatea  de a găsi o sursă pentru finanţare și vom propune căi de a implica comunitatea interesată de subiectul pe care îl propuneți.

intrebari (1)

Pornim de la întrebările următoare:

  • când este potrivit să încep o campanie de finanțare prin crowdfunding?

  • cum aleg cea mai potrivită platformă de crowdfunding pentru proiectul meu?

  • care sunt pașii pentru o campanie de crowdfunding?

  • care sunt câteva secrete pentru succesul unei campanii? ce ar trebui evitat într-o campanie?

Cătălina Azamfirei va fi gazda întâlnirii. Cătălina face parte din echipa care a dezvoltat în 2013 platforma de crowdfunding românească, PotSiEu.ro.

FH2A0151

Programul întâlnirii din 7 august este 6.30 pm – 9.15 pm, iar prețul unui bilet este 44 RON.

Evenimentul este organizat de Training Café – comunitate de învățare și practică pentru traineri și facilitatori și se adresează persoanelor interesate de proiecte de educație și posibila lor finanțare prin crowdfunding.

Mai multe detalii și înscrieri pentru participare în pagina evenimentului http://training-cafe.ro/events/cum-sa-iti-finantezi-un-proiect-de-educatie-prin-crowdfunding-7-august-2014/

cropped-cropped-10013962_488153091284750_645559191_n1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează