Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum să îți finanțezi un proiect de educație prin crowdfunding, 7 august 2014

0

Vă invităm joi 7 august la o seară Training Café în care vom vorbi despre o metodă actuală prin care să transformați proiectele voastre de educație în realitate. Vom porni de la necesitatea  de a găsi o sursă pentru finanţare și vom propune căi de a implica comunitatea interesată de subiectul pe care îl propuneți.

intrebari (1)

Pornim de la întrebările următoare:

  • când este potrivit să încep o campanie de finanțare prin crowdfunding?

  • cum aleg cea mai potrivită platformă de crowdfunding pentru proiectul meu?

  • care sunt pașii pentru o campanie de crowdfunding?

  • care sunt câteva secrete pentru succesul unei campanii? ce ar trebui evitat într-o campanie?

Cătălina Azamfirei va fi gazda întâlnirii. Cătălina face parte din echipa care a dezvoltat în 2013 platforma de crowdfunding românească, PotSiEu.ro.

FH2A0151

Programul întâlnirii din 7 august este 6.30 pm – 9.15 pm, iar prețul unui bilet este 44 RON.

Evenimentul este organizat de Training Café – comunitate de învățare și practică pentru traineri și facilitatori și se adresează persoanelor interesate de proiecte de educație și posibila lor finanțare prin crowdfunding.

Mai multe detalii și înscrieri pentru participare în pagina evenimentului http://training-cafe.ro/events/cum-sa-iti-finantezi-un-proiect-de-educatie-prin-crowdfunding-7-august-2014/

cropped-cropped-10013962_488153091284750_645559191_n1

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.