Cum sa ai publicul in palma ta? Metode de training aplicate in public speaking.

0

 

Un trainer bun: 
mentine atentia, ofera experiente memorabile, leaga teoria de practica si integreaza feed-backul in prezentare.

Cum?
Folosind tehnici si metode de training, imbinand psihologia cu invatarea pentru adulti si fiind in permanenta atent la public.

Primul workshop care foloseste elementele de training in public spaeking

Vei invata sa:
Aplici tehnicile si metodele din training pentru a fi un speaker de succes;
Mentii atentia publicului tau, oferindu-i o experienta unica, memorabila si ajutandu-l sa retina elemente esentiale, utile si usor de aplicat;
Integrezi feed-backul publicului in interactiunea cu acesta.

Traineri:
Florin Ghinda lucreaza de peste 10 ani in training si consultanta. Face parte din mai multe proiecte de training alaturi de Institutul Roman de Training si este parte din reteaua de consultanti in afaceri sociale alaturi de NEEsT. Unul dintre trainingurile pe care il livreaza des este formare de formatori („train the trainers”).

Razvan Daba a initiat si coordoneaza Speakers’ Arena, care a devenit cea mai mare comunitate de vorbitori in public din Romania. El asista vorbitorii la pregatirea si sutinerea speechurilor in rolul sau de public speaking coach. De asemenea, el pregateste diverse programe de training pentru companii care au ca tema centrala vorbirea in public. In aceste programe el colaboreaza cu diversi experti din domenii conexe vorbitului in public (formare de formatori, improvizatie, voce etc.) pentru a crea o experienta de invatare puternica si utila in acelasi timp.

Detalii organizatorice:
Data: 31 octombrie 2013, ora 19:00
Locatie: cursuri10plus.ro (Bucuresti, strada Academiei nr. 7, et. 2)
Pret workshop: 50 Ron

Taxa de participare se achita la workshop sau in contul
RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979) pana la data de 30 octombrie 2013.
Beyond Public Speaking este un proiect marca Social Chemistry & Speakers’ Arena.

Sursa: https://www.facebook.com/events

1178_599561730103655_802272345_n

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează