Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum sa ai publicul in palma ta? Metode de training aplicate in public speaking.

0

 

Un trainer bun: 
mentine atentia, ofera experiente memorabile, leaga teoria de practica si integreaza feed-backul in prezentare.

Cum?
Folosind tehnici si metode de training, imbinand psihologia cu invatarea pentru adulti si fiind in permanenta atent la public.

Primul workshop care foloseste elementele de training in public spaeking

Vei invata sa:
Aplici tehnicile si metodele din training pentru a fi un speaker de succes;
Mentii atentia publicului tau, oferindu-i o experienta unica, memorabila si ajutandu-l sa retina elemente esentiale, utile si usor de aplicat;
Integrezi feed-backul publicului in interactiunea cu acesta.

Traineri:
Florin Ghinda lucreaza de peste 10 ani in training si consultanta. Face parte din mai multe proiecte de training alaturi de Institutul Roman de Training si este parte din reteaua de consultanti in afaceri sociale alaturi de NEEsT. Unul dintre trainingurile pe care il livreaza des este formare de formatori („train the trainers”).

Razvan Daba a initiat si coordoneaza Speakers’ Arena, care a devenit cea mai mare comunitate de vorbitori in public din Romania. El asista vorbitorii la pregatirea si sutinerea speechurilor in rolul sau de public speaking coach. De asemenea, el pregateste diverse programe de training pentru companii care au ca tema centrala vorbirea in public. In aceste programe el colaboreaza cu diversi experti din domenii conexe vorbitului in public (formare de formatori, improvizatie, voce etc.) pentru a crea o experienta de invatare puternica si utila in acelasi timp.

Detalii organizatorice:
Data: 31 octombrie 2013, ora 19:00
Locatie: cursuri10plus.ro (Bucuresti, strada Academiei nr. 7, et. 2)
Pret workshop: 50 Ron

Taxa de participare se achita la workshop sau in contul
RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL CUI: 30945979) pana la data de 30 octombrie 2013.
Beyond Public Speaking este un proiect marca Social Chemistry & Speakers’ Arena.

Sursa: https://www.facebook.com/events

1178_599561730103655_802272345_n

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.