Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum poţi promova binele în afacerea ta?

0

Marți, 19 noiembrie, de la ora 19.00 The HUB Bucharest vă invită la o discuție cu Dr. Wargha Enayati despre cum poți promova binele în afacerea ta.

Pornind de la experiența sa antreprenorială și managerială de peste 18 ani dar mai presus de toate de la misiunea personală pe care și-a asumat-o, accea de a-i ajuta pe ceilalți, Dr. Enayati vă va oferi instrumente și argumente prin care să promovați binele atât la nivel strategic, printre valorile companiei, dar și în rândul angajaților.

Asigură-te așadar că aduci cu tine curiozitatea, întrebările și dorința de a face bine!

Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului http://bucharest.the-hub.net/event/living-library-with-dr-wargha-enayati

Wargha-Enayati-la-The-HUB

Despre Dr. Wargha Enayati

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA, medic specialist în cardiologie. De origine germană, a început Facultatea de Medicină în Regensburg, Germania, și a absolvit Facultatea de Medicină de la Cluj. S-a născut în 1964 în Germania, provine dintr-o familie de origine iraniană. A venit în România în 1983, în plin regim comunist, atras de viața și activitatea Reginei Maria a României. Timp de un an a studiat limba română la Suceava și apoi alți câțiva ani a făcut medicina la Cluj. În 1990 a venit Revoluția iar dr. Enayati a fost unul dintre puținii germani care au terminat facultatea și a rămas aici. A venit la București unde a făcut specializarea în cardiologie la Spitalul Fundeni. Începând cu anul 1995 a fondat Centrul Medical Unirea care, prin fuziunea cu Euroclinic la începutul anului 2011, a devenit Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA, cea mai mare rețea privată de sănătate din România. Dr. Enayati este căsătorit și are trei copii. Dr. Enayati și familia sa sunt implicați în multe proiecte sociale și în cadrul activităților ca membri ai Comunității Bahá’í.

Despre The HUB București

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și găzduiește lunar evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.