Cum poți crește șansele de reușită ale start-up-ului tău? „Living Library” cu Dragoș Nicolaescu @ The HUB București

0

Pentru a răspunde acestei întrebări The HUB București l-a invitat pe Dragoș Nicolaescu pe data de 20 Noiembrie, de la 7 seara să împărtășească din experientele lui antreprenoriale si de business angel.  

“HUB Living Library – Starting Up and Succeeding” cu Dragos Nicolaescu este un eveniment ce a pornit de la constatarea că 50% din afacerile nou-înființate eșuează în primii 5 ani de existență (potrivit US Small Business Administration). Privind aceste statistici pentru o țară cu o istorie îndelungată a spiritului antreprenorial, cu o piață matură și dezvoltată, având venituri medii și mari, să ne imaginăm cum stau lucrurile pentru România.

„Sunt de părere că aproximativ 90% din startup-urile românești eșuează în primii 2 ani de existență. Asemenea date ne determină să căutăm o soluție. Cum poți porni prima ta afacere cu un risc mai scăzut de eșec? Sau cum poti diminua riscul de eșec de la 90% la, să zicem, 10%? Când vă voi prezenta the Lean Startup methodology, veți spune: „Este atât de ușor, logic și evident! De ce nu m-am gândit la asta până acum?” Așadar, dacă aveți planuri legate de pornirea primului business sau aveți un startup mai tânăr de 3 ani, haideți să ne cunoaștem și să descoperim care este propiul vostru mod de a crea un start-up de succes.” a declarat Dragoș Nicolaescu

 

Pentru a participa la acest eveniment cei interesați pot alege un pachet de membru în comunitatea The HUB București și să aibă astfel acces la toate evenimentele ori pot achita taxa de participare la evenimentul HUB Talks. Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile aici bucharest.the-hub.net/event/hub-living-library-on-starting-up-and-succeeding-with-dragos-nicolaescu

Despre Dragoș Nicolaescu

Marele regret al lui Dragoș Nicolaescu este că nu știa de Lean Startup cu 17 de ani în urmă, când a început primul său business, pentru că l-ar fi scutit de timp pierdut, bani și energie pentru primele sale 4 companii eșuate. Astăzi, din rolul de Business Angel, Dragoș inițiază sute de fondatori și antreprenori în metoda Lean Startup și ajunge să ofere mentoring pentru cei mai buni dintre ei.

 

Despre The HUB București

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.