Cum planificam un « eco-festival » ?

0

Daca e marti, Societal dezbate despre… cum planificam un « eco-festival » ?

Societal continua seria dezbaterilor organizate in fiecare marti, ora 18 fix, la sediul din str. Clucerului, nr. 49A, Bucuresti. Reprezentantii ONG-urilor se pot inscrie pe adresa de mail contact@reper21.org, trimitand numele si organizatia din care fac parte.

La dezbaterea de marti 22 martie, organizatorii festivalului de teatru tanar Ideo Ideis ‘dau mastile jos’. Dezbatem despre implicatiile de mediu si sociale ale acestui eveniment cu Andreea Cristina Bortun, directorul festivalului.

De-a lungul celor 5 editii, festivalul a contribuit la revitalizarea vietii culturale si sociale a comunitatii, a deschis noi orizonturi profesionale tinerilor alexandreni pasionati de teatru si film, a dinamizat dezvoltarea locala. Astazi, ajuns la maturitate, Ideo Ideis isi propune sa se dezvolte prin atentia acordata mediului.

Intrebarea acestei dezbateri este: cum planificam, realizam si evaluam un « eco-festival » ?

Pentru ca numarul de locuri la dezbatere este limitat, reprezentantii ONG-urilor se pot inscrie trimitand un scurt mesaj la adresa: contact@reper21.org cu nume si prenume, denumirea ONG-ului si rolul dvs in cadrul acestuia (membru/ angajat/ voluntar).

Fiti eco-mobili si alegeti o plimbare de 10 minute de la statia de metrou Aviatorilor sau de 5 minute de la statia Piata 1 Mai (unde se ajunge cu autobuzul 300 sau tramvaiul 41). Pentru biciclisti, avem o curte ideala pentru parcare!

Ilustratiile pentru dezbaterile de marti sunt semnate de Eugenia Ghita, iar dezbaterile sunt organizate de Societal (www.societal.ro).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează