Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum pastram si daruim amintiri: Fotografie de calatorie si Jurnalism narativ la Fundatia Calea Victoriei

0

Fundatia Calea Victoriei a pregatit pentru tine, in luna mai, doua cursuri care au ca scop pastrarea si redarea cat mai fidela a unor momente, imagini, stari, un mod de a mentine si de a darui amintiri celor dragi: Fotografia de calatorie si Jurnalismul narativ.foto calatorie

Te invitam la  Atelierul de FOTOGRAFIE: CALATORIE SI VACANTA din 20 mai, cu talentatul fotograf Mircea Strutenu, care iti va dezvalui cateva dintre secretele lui de profesionist, si iti va oferi o perspectiva asupra laturii poetice a fotografiei de calatorie.

In cadrul atelierului vei intelege cum si unde sa fotografiezi? Pe cine? In ce mod? Dar si care este filosofia si psihologia calatorului? Cum sa te pregatesti?

Al doilea curs pe care ti-l propunem este ATELIERUL DE JURNALISM narativ si scriitura personala, care va incepe in 21 mai sub indrumarea jurnalistului DOR (Decat o Revista), Ana Maria Ciobanu. Vrei sa-ti spui povestea cu o voce distincta, care sa te reprezinte, iar toate peripetiile tale de vacanta sa fie premisele perfecte pentru un text reusit.

Dar cum sa faci toate acestea?

Pe parcursul atelierului vei descoperi cum poti reda, nu doar intamplari, ci si emotii si cum sa le faci sa para aievea. Randurile scrise de tine sunt o parte din experienta ta pe care o impartasesti celorlalti.

Daca vrei sa participi la unul dintre cursurile de mai sus te poti inscrie la contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii despre aceste cursuri si despre Fundatia Calea Victoriei gasiti la www.victoriei.ro.

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.