CUM ÎŞI ÎNVINGE UN FUNDRAISER PROPRIILE TEMERI

0

Cu toţii cunoaştem acel moment în care trebuie să dăm telefoane „la rece” sau să solicităm sprijin de orice tip diferiţilor parteneri, să scriem rapoarte şi email-uri de follow-up – aceste patru aspecte sunt esenţiale pentru orice fundraiser. Desigur, un profesionist în dezvoltare are mult mai mult de lucru, însă integrarea acestor patru activităţi în rutina zilnică poate transforma un fundraiser OARECARE într-un fundraiser EXCELENT. Ştii, cel care aduce în organizaţia TA cifre serioase.

IMG_1095

Deseori, ne ferim să sunăm „la rece” şi nu reuşim să ne adunăm pentru a cere unui potenţial investitor să ne sprijine cauza. Suntem întotdeauna ocupaţi să convingem următorul donator şi omitem să redactăm email-urile de follow-up restante. Şi, să recunoaştem, nimănui nu îi place să facă rapoarte. Acest workshop aduce modalităţi concrete prin care te poţi concentra la cele mai importante aspecte ale fundraising-ului şi îţi oferă informaţii despre cum anume le poţi utiliza pentru a strânge mai mulţi bani pentru cauzele care ne pasionează.

Program
Marţi 24 noiembrie 2015
10:00 – 16:00
Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, Bucureşti

Membrii tuturor ONG-urilor din ţară sunt invitaţi să aplice. 15 dintre candidaţi vor fi selectaţi. Atenţie, cursul se desfăşoară în limba engleză. Termen limită: joi, 19 noiembrie, ora 17:00. Candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi vineri, 20 noiembrie. Vă rugăm să vă consultaţi cu atenţie agenda înainte de a aplica pentru un loc la acest training. Mulţumim.

TRAINER

Robert Ion a devenit profesionist în dezvoltare lucrând cu organizaţii non-profit în New York, locul unde fundraising-ul este competitiv, sofisticat şi apreciat, la cele mai înalte cote. În ultimii ani, Robert s-a asociat cu OvidiuRo pentru a dezvolta iniţiative de advocacy şi cu Hope and Homes for Children pentru fundraising şi dezvoltare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi robertion.com

http://bridgingthegap.ro/autumn-semester-2015-workshop-4-overcoming-fundraising-fears/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează