Cum este pentru o agenție să lucreze 5 ani la comunicare etică și proiecte responsabile?

0

5 ani înseamnă pentru Agenția Creionetica un portofoliu de peste 50 de proiecte și colaborări cu firme responsabile și organizații ale societății civile din România și Europa.

Creionetica este agenția de strategie de comunicare etică și branding pentru organizații neguvernamentale, companii și instituții care investesc în educație, cultură, mediu și drepturile omului.

Pasiunea pentru strategii de comunicare ce contribuie la o dezvoltare durabilă a societății este povestită pe scurt în animația-colaj “Creionăm idei cu simț etic”. Codul etic de comunicare redă valorile și principiile după care agenția se ghidează în alegerea proiectelor.

„Ne-am ambiționat să lucrăm într-o nișă de piață imprevizibilă și puternic afectată de schimbările legislative și de campanii care au încercat să discrediteze organizațiile societății civile. Din acest punct de vedere au fost 5 ani plini de provocări. Cu toate astea, cu fiecare campanie la care lucrăm suntem tot mai motivați să continuăm și mândri să generăm cu adevărat o schimbare în societate.” susține Cristiana Bucureci, general manager Creionetica.

5 ani de proiecte și campanii responsabile

Goodvertising”, filosofia lansată de danezul Thomas Kolster este o sursă de inspirație pentru Agenția Creionetica. Pentru o industrie a advertising-ului cunoscută mai ales datorită Madmen-ilor secolului XX, #goodvertising este un joc de cuvinte între „publicitate” și „bunătate”.

Există însă o schimbare fundamentală de viziune în mediul de afaceri la nivel internațional, interesat de binele umanității și echilibrul mediului. Acest trend are implicații și asupra advertisingului care are forța de a îmbunătăți lumea printr-o comunicare etică și strategii responsabile.

Câteva dintre campaniile prin care agenția a contribuit în ultimii ani la schimbarea în bine a unor comportamente, deprinderi și stiluri de viață din societate sunt:

Află mai multe despre proiectele de suflet ale agenției pe site-ul proaspăt lansat www.creionetica.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.