Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru cei care doresc sa invete sa scrie un scenariu de film sau de teatru

0

Daca vrei la atelier dar inca nu stii sigur daca o sa-ti placa, vino sa-i dai de gust! 

Marti, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, organizam un atelier deschis tuturor celor care doresc sa invete sa scrie un scenariu de film sau de teatru. Atelierul este sustinut de regizoarea Vera Ion si de actorul Sorin Poama. Antrenamentul durează două ore și se termină cu un text.

“Vrem să cunoaștem oameni interesați de lumea în care trăiesc și care vor să își povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine ești, ce ai de spus. Cum ne povestim lumea?“ (Vera Ion, trainer)

Scrie-ne pe scriedespretine@gmail.com și inscrie-te gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine.  

 

SDT_LOGO_maimic

Atelierul “Scrie despre Tine” caută povești noi

După un festival de o lună  care a prezentat 13 spectacole pe texte noi scrise  cadrul atelierului,  echipa Scrie despre Tine revine cu noi planuri. 

Marți, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, va avea loc un atelier deschis tuturor celor care doresc să învețe să scrie un scenariu de film  sau de teatru. Atelierul este susținut de regizoarea Vera Ion și de actorul Sorin Poamă.

“Ne-am regrupat în oraș și întărim fortificațiile Scrie despre Tine cu un nou atelier deschis, vrem să cunoaștem oameni interesați de lumea în care trăiesc și care vor să își povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine ești, ce ai de spus? Proteste, întoarcerea în București, planuri, amintiri, pozele din vacanță, așteptările pentru toamnă. Încă o toamnă în București. Cum ne povestim lumea? “ (Vera Ion, trainer)

Scrie-le pe scriedespretine@gmail.com și poti participa gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine, marti, pe 24 septembrie, ora 19.00, la Teatrul de Comedie, sala Studio. Antrenamentul  durează două ore și se termină cu un text.

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie în care participanții dezvoltă scenarii de teatru pornind de la experiențe personale. Piesele dezvoltate în cadrul atelierului sunt produse de echipa Scrie despre Tine. Nu este necesară experiența în domeniul artistic.

Pentru mai multe detalii despre proiect: www.scriedespretine.com

  24_sept copy

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.