Pentru cei care doresc sa invete sa scrie un scenariu de film sau de teatru

0

Daca vrei la atelier dar inca nu stii sigur daca o sa-ti placa, vino sa-i dai de gust! 

Marti, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, organizam un atelier deschis tuturor celor care doresc sa invete sa scrie un scenariu de film sau de teatru. Atelierul este sustinut de regizoarea Vera Ion si de actorul Sorin Poama. Antrenamentul durează două ore și se termină cu un text.

“Vrem să cunoaștem oameni interesați de lumea în care trăiesc și care vor să își povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine ești, ce ai de spus. Cum ne povestim lumea?“ (Vera Ion, trainer)

Scrie-ne pe scriedespretine@gmail.com și inscrie-te gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine.  

 

SDT_LOGO_maimic

Atelierul “Scrie despre Tine” caută povești noi

După un festival de o lună  care a prezentat 13 spectacole pe texte noi scrise  cadrul atelierului,  echipa Scrie despre Tine revine cu noi planuri. 

Marți, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, va avea loc un atelier deschis tuturor celor care doresc să învețe să scrie un scenariu de film  sau de teatru. Atelierul este susținut de regizoarea Vera Ion și de actorul Sorin Poamă.

“Ne-am regrupat în oraș și întărim fortificațiile Scrie despre Tine cu un nou atelier deschis, vrem să cunoaștem oameni interesați de lumea în care trăiesc și care vor să își povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine ești, ce ai de spus? Proteste, întoarcerea în București, planuri, amintiri, pozele din vacanță, așteptările pentru toamnă. Încă o toamnă în București. Cum ne povestim lumea? “ (Vera Ion, trainer)

Scrie-le pe scriedespretine@gmail.com și poti participa gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine, marti, pe 24 septembrie, ora 19.00, la Teatrul de Comedie, sala Studio. Antrenamentul  durează două ore și se termină cu un text.

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie în care participanții dezvoltă scenarii de teatru pornind de la experiențe personale. Piesele dezvoltate în cadrul atelierului sunt produse de echipa Scrie despre Tine. Nu este necesară experiența în domeniul artistic.

Pentru mai multe detalii despre proiect: www.scriedespretine.com

  24_sept copy

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează