Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum arată jobul ideal într-o companie de top?

0

Angajatori de TOP revine în București pe 26-27 octombrie la Sala Palatului și promite să aducă Jobul ideal mai aproape de cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP reuneşte în această toamnă peste 6000 de oportunități de carieră și 130 de companii, dintre care cei mai mulți angajatori își desfășoară activitatea în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar.

Organizat bianual, Angajatori de TOP este un eveniment de referință pentru piața de resurse umane, având o tradiție de 12 ani. Obiectivul evenimentului este să faciliteze interacțiunea dintre angajatori și candidați și să le ofere  acestora din urmă contextul în care pot avea acces la oportunități de carieră și sesiuni de dezvoltare personală și profesională.

Toamnă aceasta evenimentul promite candidaților să îi aducă mai aproape de jobul ideal, mesajul principal fiind „Jobul tău ideal există! Găsește-l la Angajatori de TOP”. Evenimentul reunește peste 6000 de oportunități de carieră, 130 de companii de top, programe de internship & trainee, workshop-uri pentru dezvoltarea personală și profesională, consiliere gratuită în carieră.

Ce înseamnă un job ideal? Din perspectiva angajatorilor principalele 5 atribute care definesc un job ideal sunt: munca în echipă (70%), posibilitatea de a evolua profesional (70%), pasiune (60%), un loc de muncă provocator (58%) și flexibilitate (50%). Angajatorii înțeleg că modul în care membrii unei echipe colaborează, eficiența cu care lucrează împreună sunt aspecte care definesc un loc de muncă ideal. Astfel angajații vor performa la potențial maxim, iar dezvoltarea și evoluția profesională a fiecarui membru se bazează pe modul în care interacționează cu ceilalți colegi. Joburile care au la bază o pasiune împlinită, alături de un mediu de business provocator și flexibil au fost aspecte menționate de companii ca având un impact major asupra a ceea ce înseamnă un job ideal.

În ceea ce privește beneficiile oferite de angajatori pentru a asigura un loc de muncă ideal, companiile oferă angajaților posibilitatea să lucreze într-o echipă cu colegi prietenoși (58%), le pun la dispoziție un manager care se preocupă de dezvoltarea lor profesională (48%), asigură un program de lucru care le oferă un echilibru între viața personală și cea profesională (48%), schimb de experiențe la nivel internațional (45%), un spațiu de lucru modern, cu un design atractiv (43%) și posibilități de avansare rapidă în carieră (38%). Acestea sunt câteva dintre avantajele pe care le oferă companiile pentru a se asigura că au deschise joburi ideale în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP.

Cum îți poți găsi jobul ideal în doar 2 zile?  Pe 26-27 octombrie peste 6000 de oportunități de carieră și 130 de companii vor fi prezente la Sala Palatului, la Angajatori de TOP București. Cei mai mulți angajatori își desfășoară activitatea în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail și Financiar – Bancar, iar diversitatea oportunităților de carieră acoperă toate nivelurile de experiență, de la joburi pentru profesioniști până la joburi pentru juniori și studenți. Pentru ca șansele de a obține un job în urma evenimentului Angajatori de TOP să crească este important ca participanții să manifeste seriozitate şi motivare de la prima interacțiune pe care o au cu angajatorii, iar aşteptările lor să fie realiste. La fel de important este modul în care au redactat CV-ul. Dacă au nevoie de consiliere de carieră sau recomandări în privința modului în care este redactat CV-ul, pot trece pe la standul CV Experts unde primesc gratuit sfaturi valoroase din partea consultanților în HR. Un alt punct important pe agenda participanților sunt conferințele și workshopurile care îi vor ajuta în dezvoltarea pe plan profesional și personal, acestea fiind adresate atât candidaților cu profil IT sau inginerie, cât și candidaților cu profil non-tehnic.

O parte dintre angajatorii care au confirmat deja prezența la Angajatori de TOP București sunt: ABS Software Development, Adecco, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Baneasa Shopping City, BCR, Bertrandt, British American Tobacco, Carrefour Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Ericsson, Exiger, Federal-Mogul Motorparts, Finastra, Genpact, Grup Renault Romania, Harman, Henkel, HP Inc, Intralinks, Kaufland România, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, McDonald’s in Romania, Michelin, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Orange Romania, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Playtika, Raiffeisen Bank, REWE Romania – Penny Market, Rompetrol KMG, Cegedim Service Center, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Teleperformance Greece, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, TELUS International Europe, Veeam Software, Verint, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro Digital Operations & Platforms.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti, ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 12 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.