Cum arata creativitatea din perspectiva de antreprenor?

0

Cum arata creativitatea din perspectiva de antreprenor? Cat de creativa trebuie sa fie o prezentare de business? E adevarat ca nu te nasti antreprenor?

Marius Ghenea ne-a raspuns la toate aceste intrebari si nu numai, in ultima editie a Lobului Creativ dinainte de vacanta. Urmariti 16 minute de spirit critic si perspective realiste asupra liniei subtiri dintre creativitate si utilitate, toate prezentate de carismaticul antreprenor: http://bit.ly/nto7il

Stay out of the box
FFFF

Lobul Creativ este un proiect al Fundatiei Friends For Friends in colaborare cu Decat o Revista.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează