Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum ar fi dacă emoțiile ar deveni prietenele noastre?

0

„Emotiile noastre poarta in ele energia vietii. Pentru a ne fi de ajutor, ele trebuie sa fie apreciate, recunoscute, exprimate in moduri adecvate.” (Virginia Satir)

11168035_759317940850176_3328758845820803578_n

Asociația pentru Educație, Formare Profesională și Leadership (mai pe scurt, Ed4Lead) demarează duminică, 10 mai ora 10:30 atelierul ”Emoțiile, prietenele mele!”

Workshop-ul „Emotiile, prietenele mele” ii ajuta pe cei mici sa descopere taramul emotiilor, cunoasterea si gestionarea eficienta a acestora printr-o modalitate creativa ce ii va incanta si ii va ajuta sa se dezvolte.

Acesta este destinat copiilor intre 7-9 ani.

Modul de lucru este unul foarte prietenos, copilul invatand despre emotii prin intermediul jocurilor, desenelor si a povestilor.

Ce ne dorim sa atingem in acest workshop?

– Construirea unei relatii de incredere benefice dezvoltarii emotionale
– Cunoasterea si identificarea emotiilor prin tehnici terapeutice si dezvoltarea acestora.
– Observarea diferentelor dintre copii la nivelul trăirilor (nu toti trebuie sa simtim aceeasi emotie in aceeasi situatie)
– Cresterea empatiei fata de ceilalti prin mimarea anumitor emotii pe care in mod normal nu le-ar trai in diferite situatii

La finalul acestui workshop fiecare participant va primi un nou prieten, pinguinul emotiilor sale.

Cand va avea loc?

– 10 mai, ora 10:30

Nr. participanti::
10 locuri disponibile! Participanti cu varsta cuprinsa intre 7-9 ani.

Unde?

– Centrul MiniMe

Participarea: pentru acest workshop se sugereaza o donatie de 30 de lei

Inscrierea se poate realiza completand acest formular:

https://docs.google.com/forms/d/1bs1hT51isqE2Bq8xaKQxJAAav9klwWm04Y9cFth6_XY/viewform

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.