Cum a fost la V for Verde ediția a 5-a

0

Două zile în care cel mai verde aprins loc din București a fost A3.

Două zile de bio, organic și frumos.

Două zile de conferințe și ateliere care au pus în discuție teme de interes pentru un stil de viață sănătos precum nutriție, wellbeing, parenting sau echilibru hormonal.

Doua zile de Yoga by Yoga City.

V for Verde, târg de produse bio și viață sănătoasă, a avut loc în weekendul 24 și 25 septembrie la A3 (Piața Romană)

Ne-am întâlnit cu producători de bunătăţi și delicatese bio, gata să îți răsfețe papilele gustative sau cosmetice naturale și organice, cu numeroase beneficii pentru piele. Ne-a bucurat de obiecte eco deco, făcute de artizani pricepuți și articole pentru copii în kids corner.

În cadrul conferințelor V for Verde, am făcut cunoștință cu bloggeri culinari, instructori de yoga și fitness, nutriționiști, specialiști în parenting și în cosmetica organică. Toți au fost dornici să ne învețe despre echilibru sau despre cum să fim sănătoși atât fizic, cât și emoțional.

Iar pentru că o viață sănătoasă este o viață activă, în timp ce copiii se jucau în spațiul special amenajat, cei mari s-au putut bucura de sesiunile de yoga, susținuțe de Yoga City (yogacity.ro), prima platformă din România dedicată în întregime practicii Yoga.

Ne vedem ediția viitoare!

vforverde.ro

 

v-for-verde-2016-4 v-for-verde-2016-8

 

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.