Cum a fost la RotarART 4X4?

0

Rotaract Triumph București a organizat sâmbătă, 27 iunie 2015, la Centrul Național de Artă “Tinerimea Română”, ediţia a IV-a a RotarART 4×4.

_MG_3286

RotarART 4×4 este un proiect cultural naţional care se adresează atât comunităţii creative, cât şi publicului larg din România, având ca scop promovarea artistilor aflaţi la debutul carierei provenind din 4 oraşe culturale: Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca și reprezentând 4 domenii artistice: teatru, arte plastice, muzică și literatură.

Evenimentul se află la cea de-a patra și ultima ediție a proiectului național RotarART 4X4 organizată în București.

Pe scena Centrului Național de Artă “Tinerimea Română” au fost prezentate momente artistice de proză scurtă, teatru, muzică clasică și un vernisaj, momentele fiind susținute de 4 tineri talentați.

Evenimentul a fost deschis de către Alex Condrache, doctorand la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara care a citit spectatorilor un text de proză scurtă. Arta teatrală a fost prezentată de către Ioana Ladoș, care a interpretat “Înaintea gustării de dimineață”-Eugene O’Neill, iar muzica clasică a fost reprezentată de către talentata violonistă Adriana Gabrian, care a fascinat publicul prezent la eveniment cu interpretarea lucrării “Poeme” de Ernest Chausson. Prin amabilitatea partenerului Sherban Lupu Masterclass și a clubului Rotary Triumph, Adriana Gabrian este beneficiara unei burse ce constă într-un masterclass internațional ce se va desfășura la Turda, în perioada 8 – 22 iulie 2015.

După momentele artistice, participanții la eveniment au fost invitați la o recepție și la vernisajul expoziției de debut, “Trend”, a Adelinei Boroș masterandă a Facultății de Design din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

Pe această cale, Rotaract Triumph dorește să mulțumească Centrului Național de Artă “Tinerimea Română pentru găzduirea evenimentului și tuturor partenerilor și susținătorilor implicați în acest proiect: Leonidas – CiocolataBelgiana.ro, Florăriile Magnolia, Bucur’s Shelter Hostel, Rotary Triumph București, Sherban Lupu Violin Masterclass, PictorShop, Aurelia Vișinescu Vinuri, societatesicultura.ro, Gratuitor.ro, România Pozitivă, orasulmeu.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează