Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la RotarART 4X4?

0

Rotaract Triumph București a organizat sâmbătă, 27 iunie 2015, la Centrul Național de Artă “Tinerimea Română”, ediţia a IV-a a RotarART 4×4.

_MG_3286

RotarART 4×4 este un proiect cultural naţional care se adresează atât comunităţii creative, cât şi publicului larg din România, având ca scop promovarea artistilor aflaţi la debutul carierei provenind din 4 oraşe culturale: Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca și reprezentând 4 domenii artistice: teatru, arte plastice, muzică și literatură.

Evenimentul se află la cea de-a patra și ultima ediție a proiectului național RotarART 4X4 organizată în București.

Pe scena Centrului Național de Artă “Tinerimea Română” au fost prezentate momente artistice de proză scurtă, teatru, muzică clasică și un vernisaj, momentele fiind susținute de 4 tineri talentați.

Evenimentul a fost deschis de către Alex Condrache, doctorand la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara care a citit spectatorilor un text de proză scurtă. Arta teatrală a fost prezentată de către Ioana Ladoș, care a interpretat “Înaintea gustării de dimineață”-Eugene O’Neill, iar muzica clasică a fost reprezentată de către talentata violonistă Adriana Gabrian, care a fascinat publicul prezent la eveniment cu interpretarea lucrării “Poeme” de Ernest Chausson. Prin amabilitatea partenerului Sherban Lupu Masterclass și a clubului Rotary Triumph, Adriana Gabrian este beneficiara unei burse ce constă într-un masterclass internațional ce se va desfășura la Turda, în perioada 8 – 22 iulie 2015.

După momentele artistice, participanții la eveniment au fost invitați la o recepție și la vernisajul expoziției de debut, “Trend”, a Adelinei Boroș masterandă a Facultății de Design din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

Pe această cale, Rotaract Triumph dorește să mulțumească Centrului Național de Artă “Tinerimea Română pentru găzduirea evenimentului și tuturor partenerilor și susținătorilor implicați în acest proiect: Leonidas – CiocolataBelgiana.ro, Florăriile Magnolia, Bucur’s Shelter Hostel, Rotary Triumph București, Sherban Lupu Violin Masterclass, PictorShop, Aurelia Vișinescu Vinuri, societatesicultura.ro, Gratuitor.ro, România Pozitivă, orasulmeu.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.