Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Culturi și tradiții din 13 țări se reunesc în AFI Palace Cotroceni la târgul Globatic

0

Duminica aceasta, AFI Palace Cotroceni va fi gazda evenimentului Globatic, un târg al multiculturalității și al experiențelor internaționale, organizat de Asociația Studențească AIESEC și Școala de Valori. Evenimentul reprezintă etapa finală a proiectului educațional GROW și aduce vizitatorilor centrului comercial oportunitatea de a cunoaște elemente de cultură din 13 țări.

Globatic_2

Bucureștenii vor avea ocazia să întâlnească în AFI Palace Cotroceni peste 150 de tineri dornici să împărtășească din tradițiile țărilor pe care le reprezintă, să descopere simboluri ale culturilor locale, obiecte, cărți și nu numai. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi aduse spre degustare și preparate specifice fiecărei țări, iar organizatorii vor întâmpina vizitatorii în costume tradiționale.

Globatic se desfășoară simultan și în alte 7 orașe din România și implică peste 3500 de elevi la nivel național, alături de 30 de traineri din mai multe țări. Timp de 6 săptămâni elevii au fost implicați în proiectul GROW, unde au avut parte de o serie de cursuri de dezvoltare personală.

Așadar, duminică centrul comercial AFI Palace Cotroceni devine un spațiu al multiculturalității, bucureștenii fiind așteptați să descopere cultura și tradițiile din cele 13 țări participante la eveniment.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.