Cultură în aer liber şi premii atractive. Radio România Cultural la BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL!

0

Radio România Cultural dă tonul culturii  în aer liber !

În calitate de partener tradiţional al BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL, vă aşteptăm, în perioada 20-29 iunie 2014, în Piaţa George Enescu, să ne vedem şi să ne ascultăm de această dată… reciproc! Dar şi cu concursuri şi premii atractive!

Ascultătorii care vor descărca gratuit aplicația mobilă Radio România Cultural, pot câștiga un week-end pentru două persoane la Râșnov.

concurs mobil

Aceştia trebuie să vină din Piața Bucharest Music Film Festival, să arate aplicaţia mobilă a Radio România Cultural, descărcată pe telefonul mobil sau pe tabletă, și se vor înscrie automat în cursa pentru două week-enduri pentru două persoane la Râșnov.

Publicul din țară poate participa la concurs trimitandu-ne o fotografie cu aplicația mobilă descărcată pe device-ul personal, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Radio România Cultural.

Aplicaţia mobilă RRC poate fi descărcată gratuit din appstore şi googleplay.

Cele două week-enduri care vor fi castigate prin tragere la sorți sunt oferite de Pensiunea REM’S (www.pensiunearemsrasnov.ro), situată în pitoreasca zonă montană a Râșnovului.

Câstigatorii vor fi anunţaţi în emisiunea Espresso (7.20-10.00) de luni, 30 iunie, pe frecvenţele Radio România Cultural din toată ţara şi pe www.radioromaniacultural.ro.

De la standul nostru de la BMFF vor pleca aproximativ 20 de cărţi călătoare, amintindu-vă astfel de proiectul Bookcrossing, adus în România de Radio România Cultural, cu prilejul Târgului Gaudeamus 2010. Cititorii Bookcrossing sunt invitaţi să comenteze pe site, atunci când găsesc sau lansează o carte şi să ne spună părerile lor despre proiect. Oricine poate lansa o carte Bookcrossing – pentru aceasta e suficient să alegeţi o carte care vă place, să obţineţi un cod unic BCID de pe bookcrossing.com şi să o înregistraţi pe bookcrossingrrc.radiocultura.ro, completând meniul de la secţiunea „lansează o carte”. De asemenea, sunteţi invitaţi să propuneţi propriile zone de tranzit (crossing zones), completând formularul „deschide o zonă de tranzit”. Comentariile cititorilor Bookcrossing ne vor ajuta să reconstituim poveştile cărţilor care se plimbă prin Bucureşti; aceste poveşti vor fi spuse în emisiunile Radio România Cultural – când găsiţi o carte în oraş, puteţi deveni invitatul uneia dintre emisiunile noastre!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează