Cultură în aer liber şi premii atractive. Radio România Cultural la BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL!

0

Radio România Cultural dă tonul culturii  în aer liber !

În calitate de partener tradiţional al BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL, vă aşteptăm, în perioada 20-29 iunie 2014, în Piaţa George Enescu, să ne vedem şi să ne ascultăm de această dată… reciproc! Dar şi cu concursuri şi premii atractive!

Ascultătorii care vor descărca gratuit aplicația mobilă Radio România Cultural, pot câștiga un week-end pentru două persoane la Râșnov.

concurs mobil

Aceştia trebuie să vină din Piața Bucharest Music Film Festival, să arate aplicaţia mobilă a Radio România Cultural, descărcată pe telefonul mobil sau pe tabletă, și se vor înscrie automat în cursa pentru două week-enduri pentru două persoane la Râșnov.

Publicul din țară poate participa la concurs trimitandu-ne o fotografie cu aplicația mobilă descărcată pe device-ul personal, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Radio România Cultural.

Aplicaţia mobilă RRC poate fi descărcată gratuit din appstore şi googleplay.

Cele două week-enduri care vor fi castigate prin tragere la sorți sunt oferite de Pensiunea REM’S (www.pensiunearemsrasnov.ro), situată în pitoreasca zonă montană a Râșnovului.

Câstigatorii vor fi anunţaţi în emisiunea Espresso (7.20-10.00) de luni, 30 iunie, pe frecvenţele Radio România Cultural din toată ţara şi pe www.radioromaniacultural.ro.

De la standul nostru de la BMFF vor pleca aproximativ 20 de cărţi călătoare, amintindu-vă astfel de proiectul Bookcrossing, adus în România de Radio România Cultural, cu prilejul Târgului Gaudeamus 2010. Cititorii Bookcrossing sunt invitaţi să comenteze pe site, atunci când găsesc sau lansează o carte şi să ne spună părerile lor despre proiect. Oricine poate lansa o carte Bookcrossing – pentru aceasta e suficient să alegeţi o carte care vă place, să obţineţi un cod unic BCID de pe bookcrossing.com şi să o înregistraţi pe bookcrossingrrc.radiocultura.ro, completând meniul de la secţiunea „lansează o carte”. De asemenea, sunteţi invitaţi să propuneţi propriile zone de tranzit (crossing zones), completând formularul „deschide o zonă de tranzit”. Comentariile cititorilor Bookcrossing ne vor ajuta să reconstituim poveştile cărţilor care se plimbă prin Bucureşti; aceste poveşti vor fi spuse în emisiunile Radio România Cultural – când găsiţi o carte în oraş, puteţi deveni invitatul uneia dintre emisiunile noastre!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.