Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Culorile Inocenţei / 1 iunie, ora 12:00 @Galeriile UCIN

0

De câţiva ani incoace, de fiecare dată în preajma zilei de 1 iunie, o profesoară de pictură alături de un grup de părinţi s-au străduit şi au realizat cîte o expoziţie cu lucrările copiilor, ca o încununare a activităţii acestora de-a lungul unui an şcolar.

Pentru că scopul asociaţiei noastre este descoperirea şi susţinerea copiilor şi adolescenţilor cu preocupări şi performanţe artistice, anul acesta ne-am alăturat iniţiativei lor şi i-am sprijinit în organizarea expoziţiei a cărei temă poartă titlul ”Culorile Inocenţei” .

Expoziţia ”Culorile Inocentei” va prilejui expunerea unor picturi, circa 150 de lucrări, realizate de 35 copii cu vârste între 7-18 ani.

afis Culorile FINAL-900x600px

Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenţia asupra necesităţii implicării autorităţilor locale şi companiilor private în susţinerea artelor şi a atelierelor artistice pentru copii, şi, astfel, în susţinerea educaţiei artistice extraşcolare şi a artiştilor care işi dedică timpul educaţiei, dar şi a  profesorilor de arte şi meserii artistice din domeniul artei.

Vernisajul expoziţiei CULORILE INOCENŢEI va avea loc în data de 1 iunie 2014 ora 12:00 la Galeriile UCIN (in incinta Cinema Studio) care a fost foarte generos şi a oferit spaţiul expoziţional şi căruia îi mulţumim.

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 1-15 iunie 2014 iar accesul este liber.

Pentru curioşi :www.as-cult-flowerpower.info, şi paginile de facebook (Asociatia Culturala Flower Power si Atelier de Arta)

Expoziţia a fost organizată cu sprijinul UCIN, Petrom, Fundaţiei ”Împreună Reuşim”, Primăriei Municipiului Bucureşti şi va fi promovată de Radio România Cultural, aarc.ro, Revista Film, port.ro,gratuitor.ro, TVR2, DIGI 24 TV.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.