Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Culese din cartier prezinta un nou proiect: trupa FANTOME

0

Culese din cartier, concept initiat de Subcarpati, taman ce a scos din cuptor un proiect la fel de proaspat ca painea calda: trupa FANTOME.

fantome lansare proiect

 Despre Fantome

“Fantome,

mai mult muzica decat vorbe

prinsi intre trecut si viitor

prinsi intre versuri de acasa

si off the dome

sau off the dome.

Culese din cartier prezinta Fantome,

de temut, muzica e un scut.

Se pare ca atrag sunetul vag

de la Stefan Hasi si Miodrag.

Audio, sepia,

surround cu drag.

 

Activam Phantom Power,

asta nu-i un truc.

Fantomele exista chiar la noi in satuc.

Baba Novac e locul bantuit.

Frecventele captate s-au dezlantuit.

Trec fiorii cand le-auzi muzica.

Vibratiile lor trezesc inima.

Eu le-am vazut si le-am auzit.

Poate suna nefiresc, dar ele mi-au vorbit.

 

Fantome din diferite zone,

muzica de bantuiala intre vechi si nou,

sunt fantome in uniforme,

cu masca pe fata,

Ca sunetul de la metrou.

Fantome,

una plange, alta rade.

Bucurestiule, tu ai generat fantome, fantome,

una tace, alta canta”.

 

PROMO VIDEO —> http://youtu.be/HKCXUCmq3BY

Fantome inseamna Vlad, de 25 de ani, si Bogdan, de 27 ani, doi producatori muzicali din Bucuresti.

Deocamdata, sunt de gasit doar pe FB —>  www.fb.com/fantomeofficial

Despre Culese din cartier

     „Culese din cartier nu e o casa de discuri. Suntem un grup de prieteni ce facem muzica intr-un studio de apartament si incercam sa mai descoperim cate putin din „cine suntem noi, fata in fata cu muzica traditionala, fata in fata cu viata de zi cu zi”. Incercam sa sapam mai adanc in mostenirea lasata de cei ce au locuit aceste meleaguri, indiferent de etnie sau  de nationalitate.

Acum ca am amintit cine suntem si ce facem, avem onoarea sa anuntam existenta unui nou proiect in <satul nostru>: Culese din Cartier prezinta Fantome. Trupa Fantome. Anul asta ne promite muzica de bantuiala. Big up!” – spun fondatorii proiectului Culese din cartier

Primul concert Fantome va avea loc pe 30 mai, la Arenele Romane, in cadrul Soundcheck 021 Festival.

Event FB – www.facebook.com/events/1594816414068740

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.