Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Culese din Cartier prezintă noul album Argatu’: Volumul III, ce va fi lansat pe 30 mai la Soundcheck Fest 021

0

Soundcheck Fest 021 este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet

Culese din Cartier prezintă noul album Argatu’: Volumul III, cel mai așteptat material de către fani de pâna acum –  un catalog de piese în care folclorul este mult mai bine fixat în sunet – ce va fi lansat pe 30 mai, la Arenele Romane, în cadrul Soundcheck Fest 021.

Proaspătul album oferă ascultatorilor o origine și o rădacină mult mai bine infiptă în pământul românesc, un underground folclor mai puternic.

soundcheck_argatu

Albumul diferă de celelalte două, în special prin maturitatea pe care o transmite, plus evoluția sunetului și claritatea acestora, dusă la un alt nivel. Volumul III reprezintă un apogeu pe care l-am atins în materia de producție muzicală, mai multe genuri, combinații foarte multe între ritmuri: pe lângă hip hop, glitch, electronic dub, drum and bass, veți gasi  rock, breakbeat sau dancehall” – Argatu’

PROMO VIDEO – http://goo.gl/8MGjMd

Piesa de rezistență a acestui album este, în viziunea, lui Argatu’ <Asta-i hora-n Fălticeni>.

„Pe lângă faptul ca poartă numele orașului din care provin, transmite cu exactitate energia cu care oamenii noștri din Bucovina au fost binecuvantați. Este o piesă care nu te lasă sa stai jos, fie că esti moldovean, dobrogean, ardelean, bănățean, muntean ori oltean” – Argatu’

Toate piesele poartă semnatura lui Argatu’ și conțin atât sample-uri de folclor, cât și sunete originale înregistrate în studio. Veți descoperi inclusiv sunete calde de caval, fluier, țambal, cimpoi și multe altele.

„Masca de pe copertă e realizată de Nicu Duță ca și concept, apoi executată de Vasile Nacu și editată de Mihai Gheorghe, cel care a făcut și sculptura microfonului de piatră pentru albumul Underground folclor. Ne-am gândit să aducem ceva original, așa că am făcut masca „în carne si oase” Bean, Culese din Cartier.

Argatu’ este student la UMF Iași, are 22 de ani și reprezintă cu cinste orașul Falticeni (județul Suceava).

Pe Argatu’ îl găsești pe FB.com/Argatu.Falticeni și pe www.subcarpati.com

Despre Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet:

Soundcheck Fest 021 este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet.
Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Ediția de anul ăsta va fi, cu siguranță, una interesantă: avem 3 premiere – Afo & trupa Cred că sunt extraterestru, lansare album Argatu’, primul concert Fantome, iar seara se închide cu un concert marca Subcarpați, primul din acest an din Bucureștiul anului 2015.

Event FB.com/events/1594816414068740

Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro (http://goo.gl/U4DJI2) și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica, la prețul de 45 de lei în aprilie și 55 de lei în luna mai.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.