Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cuibul Artiștilor aduce primul spectacol de teatru online în România!

0

Cuibul Artiștilor, cel mai mare proiect cultural din România, inovează scena teatrului românesc, realizând primul spectacol transmis online prin intermediul live streaming. Spectacolul poartă numele de „Society Fucked Up”, iar premiera acestuia va avea loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19:00, fiind urmată de încă o reprezentație live la ora 21:00.

Spectacolul, „Society Fucked Up”, este o producție care explorează diferitele realități ce conturează societatea de astăzi. Vorbim despre o lume digitalizată, care uneori pare că trăiește în prezent mai mult în online și mai puțin în offline, o lume puțin conștientă de tiparele în care trăim. Conceput special pentru a fi jucat în online, spectacolul invită oamenii să cunoască mai multe tipologii de personaje, pe care le știm și le urmărim cu toții astăzi. „Society Fucked Up” este o experiență cu totul nouă la noi în țară, spectacolul fiind primul show conceput speacial pentru a fi vizionat prin intermediul unui live streaming.

Această idee a pornit de la realitatea faptului că din ce în ce mai puțini oameni aleg să meargă la teatru în timpul liber, preferând comoditatea de a urmări un film sau un serial de acasă. „Din dorința de a aborda oamenii pentru care teatrul nu face parte din igiena personală, de a le face cunoștință cu conceptul Cuibului, precum și cu autenticitate unui spectacol de teatru, lansăm acest nou concept de spectacol online. Este un spectacol transmis prin live streaming, un spectacol la care oricine are acces și prin care ne dorim să aducem teatrul mai aproape de oameni”, a afirmat Serin Jemaa, Brand Manager Cuibul Artiștilor.

Premiera spectacolului „Society Fucked Up” are loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19:00. Aceasta va fi urmată de o a doua reprezentație, de la ora 21:00. Spectacolul se va juca până pe 15 noiembrie, de la 19:00 și 21:00. Asemenea tuturor spectacolelor realizate de Cuibul Artiștilor, spectacolul este gratuit, oamenii având posibilitatea de a dona la final. Doritorii pot avea acces la link-ul de streaming făcând rezervare pe site-ul Cuibul Artiștilor, disponibil aici.

Despre Cuibul Artiștilor

Cuibul Artiștilor este o platformă artistică tânără, ce a luat naștere în 2015 din dorința de a ne trăi pasiunea și de a o împărtăși cu ceilalți. Astfel, a apărut primul nostru proiect, „300 de zile de teatru” gratuite pentru studenți care, până la finalizare, a devenit cel mai amplu proiect cultural desfășurat până în prezent în România.

În aproape cinci ani de existență, am reușit mai multe lucruri: am produs 34 de spectacole, am jucat de mai bine de 1.200 de ori în București și în țară, am organizat 4 turnee naționale și am oferit câte o oră de emoție și timp petrecut cu ei înșiși pentru mai bine de 120.000 spectatori. Cel mai important, am creat cadrul în care aducem oamenii mai aproape de artă, de cei din jurul lor și de ei înșiși.

Încercăm de fiecare dată să ne autodepășim pentru a crește calitatea experienței pe care o oferim fiecărui spectator în momentul în care decide să ia parte la povestea noastră. Ne-am propus să devenim noua generație de aur a României, să schimbăm și să experimentăm împreună cu spectatorii noștri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.