Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CUI ÎI E FRICĂ DE VORBITUL ÎN PUBLIC?

0

Un ghid pas-cu-pas despre cum pregătim o prezentare de succes.

Vom începe sesiunea discutând despre cele mai importante trei aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul atunci când pregătim o prezentare sau când vorbim în public: vizualul, vocalul şi verbalul.

Vom trece în revistă elementele care stau la baza pregătirii unui discurs eficient în cadrul unei prezentări, apoi ne vom adresa importanţei pe care o are aspectul vizual şi vom închide cu o descriere sumară a aparatului vocal şi importanţei antrenării şi întreţinerii sale pentru a pregăti o prezentare publică.

12998356_823461687797189_8258337191831856470_o

Vom face câteva exerciţii introductive de relaxare corporală şi de control a fluxului emoţional, cu scopul de a putea emite un mesaj vocal sigur şi plin de viaţă. Vom continua cu exerciţii de încălzire a aparatului vocal, inclusiv stimulare facială şi activarea limbii şi a bărbiei.

Acest training va creiona pe scurt cele mai importante aspecte ale procesului de vorbire în public, de la cum ne putem pregăti din punct de vedere psihic până la ce putem face pentru a ne pregăti corpul. Vom discuta despre controlul de sine, postură, gestică şi expresii faciale, limbajul corpului, contact vizual şi gestionarea audienţei, trecând prin diferite strategii de management vocal.

Această sesiune va sublinia importanţa cunoaşterii de sine, prin auto-evaluare (self assessement) şi auto-încurajare. Participanţii vor fi invitaţi să răspundă pozitiv acestei abordări.

Cine poate să aplice şi cât costă?

Acest training este dedicat tuturor ONG-urilor înregistrate în România şi este gratuit. Dacă participanţii doresc, vor avea posibilitatea să facă o donaţie. Noi sugerăm suma de 30 RON, care acoperă costurile acestui training. Training-ul se va ţine în limba engleză.
Formularul pe care vă rugăm să îl completaţi pentru a aplica la training se află aici.
PROGRAM
Joi, 26 mai 2016
10:00 – 16:00

Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi nr. 6, Bucuresti.

Completarea aplicaţiilor se face pe pagina corespunzatoare training-ului de pe site-ul Bridging The Gap. Aşteptam aplicaţiile voastre până luni, 23 mai, ora 17:00, iar cei 15 candidaţi selectaţi vor fi anuntaţi pe parcursul zilei de marţi, 24 mai până la prânz, prin email. Mulţumim!

Trainer

DAN LOUBIER-PROFIR este Trainer şi Voice Coach. Cu dublă calificare academică MA în Artele Spectacolului, obţinut în cadrul Conservatoire national d’art dramatique (CNAD), Paris şi MA în Comunicare şi Lingvistică Aplicată (1999), obţinut la Université du Maine, Le Mans, France, Dan s-a stabilit în Marea Britanie în 1998, unde a fondat ART4ART Communication (1999) şi RED CAT STUDIOS (2015), ambele companii fiind specializate în comunicare audio-vizuală multilingvă.

Dan şi-a început cariera de Trainer în 2012, cu French Hospitality Group ACCOR, în UK, iar în 2005 s-a decis să se concentreze pe Voice Coaching. Ulterior, sub îndrumarea lui Tony Robbins (Unlimited Power Seminar, USA), Jean Sommer (Prise de la parole en public, France) şi Andy Harrington (Public Speaking Academy, UK), s-a specializat în Training de Public Speaking implicându-se din ce în ce mai mult în educaţia primară şi secundară din Marea Britanie şi Franţa, iar din Martie 2016 lucrează şi în România.

Un excelent vorbitor de Engleză, Franceză şi Română, Dan a venit în Bucureşti în martie 2016 pentru a deschide o filială a Red Cat Studios UK în România. Din galopul calului a fondat, alături de alţi doi prieteni Self-Experience Academy (SEA), o organizaţie non-profit care-i învaţă pe cei tineri să-şi descopere potenţialul creativ prin Mişcare şi Voce.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.