Cuentos del barrio – concert de muzică sud-americană, joi, 22 decembrie, ora 19:00 @Aromaroma 

0

 

aromaroma-221216-copy

Ioana Ernea – voce

Luis Angel Palomino Tuero – pian

Raubel Torres Gonzalez – bas

În zonele mărginaşe ale oraşelor şi satelor din America Latină s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor. Fie că e vorba de bolero son, timba, pasillo, tango, milonga sau vals creol (genuri muzicale pe care le vor interpreta cei trei), fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristeţe la explozia de bucurie, de la iubire la ură, de la fericire la durere, mereu dusă până la capăt, fără jumătăţi de măsură. Fiindcă fiecare s-a născut dintr-o poveste adevărată, pe care cel ce a trăit-o a vrut să le-o transmită celorlalţi cântând.

Ioana, de formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea. Puţine sunt cuvintele pentru a descrie felul în care o completează Luis Angel şi Raubel, muzicieni cubanezi, cărora muzica asta le curge prin vene, dar sigur vă daţi seama că împreună vă vor purta departe în spaţiu, în timp, în voi şi în afara voastră.
Mai multe detalii despre ei găsiţi pe pagina Habanegra

https://www.facebook.com/Habanegra-141256216045021/?fref=ts

Suport artisti: 25 ron

Rezervari:  0728 800 528

Locație : Cafeneaua Aromaroma, strada popa Tatu nr. 61, Bucuresti

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.