Cuantune isi lanseaza, pe 26 martie, ce de-al doilea album – Jazz Dance, cu iz de anii 40

0

Trupa Cuantune anunta lansarea celui de-al doilea album – Jazz Dance, un album cu iz de anii 40. Pe 26 martie, in Colectiv.

Ne-am gandit de trei ori inainte de a face urmatorul pas. Am luat multe partituri vechi la mana, am ascultat ce au avut de spus clasicii: de la Peterson la Cole. Am dat play multor beat-uri grele de hip-hop si ne-am adus aminte ca a fi oldschool inseamna a fi simplu si sincer, in niciun caz prafuit sau demodat. Iar in tot acest proces ne-am reindragostit de swing.

Da, a venit momentul pentru a lansa un nou album. Materialul este un back to basics with a twist. Ca sa fim complet sincerti, nu l-am compus cu un anume stil in minte, am trecut de la four to the floor la swing intr-un mod complet organic. Am mers mai mult pe instinct si intuitie decat pe orice altceva. Omul din spatele pieselor, Mario Cruxfader, a invartit multe butoane si a trecut prin multe EQ-uri pentru a ajunge intr-un final la sound-ul pe care-l cauta, dandu-i Elisabetei libertatea de care aceasta avea nevoie pentru a-si pune amprenta vocala distincta – acel sound CUANTUNE pe care-l indragesti. “Jazz dance” este un album care ar fi fost compus in anii ’40 daca ar fi existat platanul, sampling-ul si multi-track recording-ul. Convinge-te singur” – Cuantune

Cuantune@Colectiv

Concertul de lansare a noului album Cuantune, “Jazz Dance”, va avea loc in Club Colectiv (www.facebook.com/colectiv.ro) pe 26 martie. De warm-up se va ocupa Amon, iar de after party Charlie Boy. Trupa a filmat un live session, ca preview al concertului de lansare, pe care il puteti vedea aici – http://youtu.be/0y-NiJzxEX4

Link event FB: www.facebook.com/events/585009391633875

Cine e Cuatune?

Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE (www.facebook.com/cuantune), trupa fiind o prezenta noua pe scena muzicala autohtona. Acest lucru nu i-a impiedicat, insa, pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon, impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează