Cu telegondola in Bucuresti. Din Pantelimon catre Parcul Herastrau?

0

Curajosul proiect este propus de autoritatile sectorului 2 din capitala. Instalatia de transport pe cablu va face legatura intre Parcul Herastrau si zona Soselei Pantelimon, traseul urmand sa fie definitivat pe parcursul procesului. Telegondola va servi atat ca punct de atractie turistica si de agrement, cat si ca mijloc de transport in comun, in viziunea promotoriilor proiectului.

Traseul telegondolei va avea aproximativ 12 kilometri si se va intinde de la marginea cartierului Pantelimon, pana in parcul Herastrau, aproape de Casa Presei Libere. Pasagerii vor avea de parcurs 11 statii ce vor traversa acest traseu, potrivit bucharestherald.ro

Proiectul construirii telegondolei mai presupune amenajarea de parcari la capetele liniei precum si crearea unor zone pietonale sub traseul telegondolei. Autoritatile din bucuresti afirma ca telefericului va costa 18 milioane de euro, bani din fonduri europene.

Se pare ca Bucurestiul nu duce lipsa de idei de proiecte magistrale (pe hartie)…

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează