Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cu ocazia zilei mediului vom porni într-o expediție inedită în delta urbană Văcărești

0

INCURSIUNE ÎN DELTA VĂCĂREŞTI
Cu ocazia zilei mediului vom porni într-o expediție inedită în delta urbană Văcărești
La început de vară vă propunem să participaţi la o plimbare în cel mai ferit, inedit și verde areal al Bucureștiului.

BANNER vacaresti bun

Pe 5 iunie sărbătorim Ziua Mondială a Mediului şi aflăm de ce este important să protejăm Delta Văcărești.
Evenimentul se bucură de susținerea Asociației Delta Văcărești. Mai mult decât atât, un specialist în biodiversitate, ne va onora cu prezența și ne va povesti despre flora și fauna din zonă. Ghizii Asociației Cultour și cercetașii din cadrul Centrului Local Alb vor completa imaginea de ansamblu, cu istoria zonei de la crearea ei până la momentul în care a fost uitată, lăsată în paragină și din fericire, a devenit o deltă în inima unei metropole.
Când şi unde?
Duminică, 5 iunie, ora 9.00 până la ora 11.00, pentru a evita căldura și a putea observa păsările din areal. Punctul de întâlnire îl vom face public in zilele următoare. Urmăriți-ne pe Facebook, site, sau sunați-ne la nr 0741 23 21 28 (Livia) pentru mai multe detalii.
Cine şi cum poate participa?
Pot participa tineri şi vârstnici, mămici cu copii de toate vârstele, echipați corespunzător pentru o plimbare prin stuf şi papură, într-o zi de vară.

Vă puteți înscrie pe email la info@asociatia-cultour.ro sau optând pentru merg la/join evenimentului pe pagina noastră de Facebook.

Atenționări speciale

Deși este în mijlocul orașului, Delta Văcărești este un areal sălbatic. Plimbarea în această zonă necesită pregătirea în consecință. Vă rugăm așadar, pentru confortul dumneavoastră și buna derulare a turului, să veniți echipați cu:
• ghete / bocanci peste gleznă, pe cât posibil impermeabile, și șosete lungi (posibil sa întâmpinăm zone umede și bălți)
• spay anticăpușe / antiinsecte
• pantaloni lungi, băgați în șosete
• cremă de soare
• ochelari de soare
• pălării / șepci
• sticluță cu apă
Vă rugăm să NU VENIȚI în

– șlapi / sandale
– pantaloni scurți – decât dacă aveți șosete peste genunchi

Fiți la curent cu noutățile despre acest tur alăturându-vă evenimentului pe pagina noastră de Facebook.

Cine sunt organizatorii?

Asociaţia Cultour este o echipă de ghizi pasionați de oraș și de poveștile sale, pe care dorim să le dezvăluim unui număr cât mai mare de persoane și să îi facem astfel să se îndrăgostească de orașul în care locuiesc sau pe care îl vizitează.

Pentru mai multe informații despre proiectele noastre turistice și sociale, ne găsiți pe www.asociatia-cultour.ro și pe pagina de Facebook Asociația Cultour.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.