Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității, partenerii Amway au pedalat pentru promovarea unui stil de viață sănătos

0

Peste 120 de parteneri Amway au participat, sâmbătă 23 septembrie, la XS Sports Nutrition Bike Tour Bucharest, eveniment organizat de Amway România în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității.

“A fost o onoare pentru noi, ca de Săptămâna Europeană a Mobilității, să avem alături un număr atât de mare de parteneri dornici să învețe ce înseamnă un stil de viață activ și sănătos. A fost un prilej minunat de a promova sportul și un stil de viață sănătos, obiective care sunt foarte importante pentru compania noastră și comunitatea de parteneri Amway”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia.

Participanții la evenimentul XS Sports Nutrition Bike Tour Bucharest au avut de parcurs un traseu pentru biciclete, cu pornire de la Amway Business Center (Calea Victoriei nr. 145) și sosire în Parcul Carol, unde au fost pregătite ateliere, informații, testări ale noilor produse oferite de trainerii Amway Academy, concursuri și alte surprize.

Pe parcursul evenimentului din Parcul Carol, atmosfera a fost completată de muzică, voie bună, sport și work-shop-uri dedicate bicicliștilor, fie ei începători sau profesioniști.

Cu această ocazie, partenerii Amway au avut prilejul de a afla mai multe informații despre noua gamă de produse XS Sport Nutrition, soluția completă de la Amway pentru pasionații de sport și activități fizice intense.

Gama XS Sports Nutrition conține o varietate de produse, precum băuturi sportive, pudră proteică, batoane proteice și minerale care ajută la ENERGIZARE înainte de activitatea fizică, REVIGORARE pe parcurs și REGENERARE pentru următoarea aventură – cei trei pași esențiali pentru a efectua un antrenament la cel mai înalt nivel. Produsele sunt disponibile online și in Amway Business Center.

 

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți,. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.