Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cu 19 ani în urma, un grup de studenți și-a propus să iasă din rutină…

0

Cu 19 ani în urma, un grup de studenți și-a propus să iasă din rutină, dorind să facă ceva, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur, astfel luând naștere proiectul “Serile Teatrului Studențesc” (STS).

 

An de an, foarte mulți tineri talentați au posibilitatea de a se afirma prin intermediul acestui proiect, având în juriu personalități cu o rezonanță puternică în teatrul românesc. De asemenea, trupele de teatru deja obișnuite cu luminile reflectoarelor pot beneficia de aplauzele publicului, care este din ce în ce mai numeros cu fiecare an.

Anul acesta, Serile Teatrului Studențesc își va deschide porțile în perioada 3-7 aprilie, așteptând ca oamenii ce sunt în căutare de frumos, de amuzament, de cultură, de iubire să își bucure sufletul cu piesele de teatru ce se vor desfășura pe scenă. Pentru o mai bună organizare, cei interesați vor fi nevoiți să își rezerve locul din timp.

Intrarea la piesele de teatru va fi gratuită. Persoanele cu pasiunea pentru teatru comună pot participa în calitate de spectatori sau, de ce nu, poate se înscriu alături de trupa lor pentru a cuceri scena și publicul. Dar pentru a face cunoscut proiectul mai multor tineri interesați, trebuie să oferim o mână de ajutor.

Bugetul proiectului a fost cu mult redus, însă, o parte din  cheltuielile administrative au rămas din dorința de a realiza o promovare cum se cuvine, dar și din nevoia de a oferi cazare și transport trupelor ce vin de departe pentru a trăi experiența STS.

Dacă tu crezi că poți ajuta proiectul, poți face o donație accesând site-ul http://crestemidei.ro/FestivalulnaionalSerileTeatruluiStudenesc?locale=ro sau poți spune mai departe celor apropiați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.