Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CSRmedia.ro organizeaza a patra editie a Seminarului Comunitatii CSR

0

CSRMedia.ro organizeaza joi, 9 iunie, cea de-a patra editie a Seminarului Comunitatii de CSR, eveniment in cadrul caruia va fi lansat cel mai recent Studiu privind Tendintele si Realitatile CSR din Romania, realizat in parteneriat cu EY Romania. Studiul, singurul de acest fel realizat patru ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor si ale specialistilor CSR in legatura cu proiectele initiate si derulate in domeniul responsabilitatii corporative in anul 2015 si perspectivele din perioada urmatoare. Seminarul reuneste, ca in fiecare an, zeci de reprezentanti ce se ocupa de conceperea, organizarea si implementarea actiunilor de CSR din cele mai mari companii din tara noastra.

Seminar CSRmedia.ro

“Seminariile dedicate comunitatii de CSR au rolul de a facilita schimbul de experienta intre cei care se ocupa de actiunile de responsabilitatea sociala din companiile autohtone. Totodata, evenimentul isi propune sa creeze dezbateri si sa aduca raspunsuri in randul specialistilor si comunicatorilor de CSR din firmele romanesti”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSRMedia.ro.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, Specialistilor in Comunicare & Corporate Affairs, Specialistilor in Marketing si Resurse Umane si Managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul Responsabilitatii Sociale si Sustenabilitatii.

Evenimentul este sustinut de companiile Orange, E.ON Romania si Mol Romania.

Participarea la Seminar se face in limita celor 50 de locuri disponibile, prin completarea Formularului de Inregistrare de pe site-ul evenimentului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.